Obavijesti

Show

Komentari 7

Olivia Newton-John u četvrtoj fazi raka: 'Zaista sam dobro...'

Olivia Newton-John u četvrtoj fazi raka: 'Zaista sam dobro...'
8

Od raka dojke oboljela je prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, ali joj se bolest vratila 2012. i potom opet krajem 2017. Olivia nije klonula duhom ni sad kada zna da je u četvrtoj fazi bolesti

VIDEO

Glumica i pjevačica Olivia Newton-John (70) pojavila se na humanitarnoj večeri u Hollywoodu usprkos teškoj bolesti. Australka je u četvrtoj fazi raka dojke, a svojim obožavateljima htjela je pokazati kako ne gubi nadu i kaže da se osjeća odlično, prenosi USA Today.

1st Las Vegas Fame Awards

- Kad vam dijagnosticiraju karcinom ili neku drugu ozbiljnu bolest, kao da odjednom i dobijete vremensko ograničenje. Ako vjerujete statistikama, doprinijet ćete crnim prognozama, jer, ako vam netko kaže da vam je ostalo još šest mjeseci života, vjerojatno će to biti točno toliko, jer u to vjerujete - rekla je glumica.

Olivia u 4. stadiju raka dojke: Ne znam koliko mi je još ostalo
Olivia u 4. stadiju raka dojke: Ne znam koliko mi je još ostalo

Od raka dojke oboljela je prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, ali joj se bolest vratila 2012. i potom opet krajem 2017. Olivia nije klonula duhom ni sad kada zna da je u četvrtoj fazi bolesti.

- Želim da svi znate da sam tu i da se osjećam odlično. Zaista se dobro osjećam. Ovo je za mene bila izazovna godina jer sam slomila ključnu kost u zdjelici i morala sam ponovo naučiti hodati, ali sam snažna i osjećam se voljeno u svakoj minuti - dodala je glumica.

ITA, Interationales Filfestival Rom 2011

Na humanitarnoj večeri 'Dance Awards & Cancer Benefit Show' skupljala su se sredstva za liječenje raka. Olivia je nedavno gostovala u emisiji '60 minuta' te otkrila da ne zna koliko će još dugo živjeti, jer je šansa za izlječenje raka koji se sad u četvrtoj fazi vrlo mala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin