Obavijesti

Show

Komentari 41

Omiljeni nakit: Ključ pojasa nevinosti ostao je kod Milana?

Omiljeni nakit: Ključ pojasa nevinosti ostao je kod Milana?
1

Severina je i na svadbi s Kojićem nosila nakit od 40.000 kuna, koji joj je darovao bivši dečko Milan Popović.Srpski milijarder je pjevačici darovao i prsten iz te kolekcije

VIDEO

Otkako joj je Milan Popović (50) prije nekoliko godina kupio skupocjenu Cartierovu narukvicu iz kolekcije Love vrijednu 40.000 kuna, Severina (43) je ne skida. Nosila ju je i lani na vjenčanju za Igora Kojića (28). 

Cartier je 1970. izbacio kolekciju narukvica koje se skidaju samo uz pomoć odvijača koji dolazi s narukvicom kako bi ljubavnike podsjećala na vječnu ljubav kojoj su se zavjetovali. Fascinirani srednjovjekovnom legendom o vojnicima koji su svoje drage 'zaključavali' željeznim 'pojasom nevinosti' kako bi očuvali vjernost u braku, Cartier je napravio Love kolekciju. Verzija narukvice s dijamantima stoji čak 400.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

 

Čini se kako je Seve izgubila odvijač koji stoji 2500 kuna, a možda je ostao i kod Popovića, jer postoji verzija gdje se odvijač nalazi na ogrlici onoga koji daruje narukvicu u znak odanosti i ljubavi. 

Srpski milijarder je pjevačici darovao i prsten iz te kolekcije vrijedan 18.500 kuna, no njega pjevačica više ne nosi. To je bio najskuplji zaručnički prsten koji je Seve nosila na ruci. 

Narukvice Love, koje su postale statusni simbol, nosili su Nancy i Frank Sinatra, glumice Joan Collins i Angelina Jolie, a obožavala ju je i pokojna princeza Diana.

Skupi nakit se ne skida čak ni poslije burne rastave

Tatjana Dragović (36) nosi skupocjenu narukvicu, kao i manekenka Melita Fabečić (21), koja se udala za ukrajinskog milijardera Aleksandra Onyshchenka (46). Miss Universe 2013. je bivšeg pomoćnika ministra za krizne situacije upoznala u Dubaiju. Kao i Severina, i Katie Holmes (37) nosi podsjetnik na bivšeg muža Toma Cruisea (53). On joj je darovao Cartierovu narukvicu od 18-karatnog zlata kad im se rodila kći Suri (10). Skupu narukvicu nosi i Pippa Middleton (33).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...