Obavijesti

Show

Komentari 13

Omiljeni Severinini modni dizajneri Elfs su daltonisti

Omiljeni Severinini modni dizajneri Elfs su daltonisti
5

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz Elfsa, kažu da im se više nijansa spaja u jednu, no to im ne otežava posao. Sve njihove kolekcije su šarene...

VIDEO

Išao sam na sistematski pregled za vojsku u trećem razredu srednje škole. Normalno sam vidio sva slova, ali kad je trebalo riješiti test za daltonizam, vidio sam samo točkice, kazao je Ivan Tandarić. Dizajner koji je s Aleksandrom Šekuljicom osnovao modnu marku Elfs kaže kako mu daltonizam nikad nije odmogao u životu.
- Tada sam na sistematskom pitao liječnicu hoću li u životu imati nekih problema, a ona mi je rekla da neću. Iako mi se više nijansa spaja u jednu, pomoću šalabahtera u obliku uzoraka mogu spariti boje - kaže Ivan. Omiljeni Severinini dizajneri, koji za pjevačicu kroje kostime za spotove, nikome nisu rekli za daltonizam. Kaže da svi vole njihove kreacije, pa nisu imali potrebe to otkrivati. Aleksandar Šekuljica za daltonizam je saznao u srednjoj školi. Kaže da bi mu od deset različitih nijansi zelene otprilike 70 posto bile ista nijansa. No ne opterećuju se time. Ivan je najavio kako šivaju kreacije za najnoviju kolekciju, koju će predstaviti na Cro-a-Porteru.
- Bit će jako šarena i zabavna. Nadamo se da nećemo pogriješiti - skroman je Ivan.

ELFS: HRVATSKI DOLCE & GABANNA
Sve njihove kolekcije su jako šarene pa zbog toga malo mogu pogriješiti s bojama i nijansama, rekao je Neven Ciganović. Stilist tvrdi kako je znao da su Elfsi daltonisti jer je bilo očito da su nekad kiksali u sparivanju boja. Manekenka Aleksandra Grdić nije znala da ne raspoznaju nijanse, ali u tome ne vidi ništa šokantno. Pjevačicu Franku Batelić zamolili su da im bude zaštitno lice. Vidjeli su je kao seksi školarku u pastelnim bojama i naočalama s debelim okvirima. Ni ona nije znala za njihov 'problem'. Šljokičastu haljinu, kakvu je Severina nosila na Storyjevu partyju, Franka je odjenula na Dori. Kao i za većinu njihovih stvari, cijena je na upit. Aleksandar i Ivan, koje često nazivaju 'hrvatski Dolce & Gabanna' ne misle da su njihove kreacije preskupe jer je većina odjeće unikat i ručni rad. Za mršavu Indiru Vladić, pjevačicu Colonije, osmislili su styling 'a la Rihanna'. Nekoliko mjeseci su radili svjetlucavu haljinu prepunu perlica i šljokica. Severinu Vučković su odjenuli u spotu 'Gas, gas' s albuma 'Zdravo, Marijo'. Nosila je bijeli mornarski kombinezon, koji je, kako je rekla, nosila još nekoliko puta.
- Sviđa mi se njihova razigranost, imaju dar za materijale i boje. Ugodne su mi te kreacije - izjavila je tad Seve. Spot za pjesmu 'Tridesete' snimila je u ručno izrađenu korzetu od nekoliko tisuća kristala Swarovski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju