Obavijesti

Show

Komentari 3

On je 'tata od formata': Bruce Willis na manikuri kod kćerkice

On je 'tata od formata': Bruce Willis na manikuri kod kćerkice
1

Iz braka s glumicom Demi Moore ima tri odrasle kćeri - Tallulah , Scout LaRue i Rumer koje na svojim profilima na društvenim mrežama redovito objavljuju 'vrući' sadržaj

VIDEO

Brucea Willisa (62) publika prvenstveno zna kao 'opakog frajera uvijek spremnog za akciju, ali kad se reflektori ugase američki glumac samo je jedan jako poslušan tata koji udovoljava svakom prohtjevu svoje kćerkice Mabel (5).

Poznati šarmer spreman je učiniti sve kako bi njegova mezimica bila sretna i zadovoljna pa joj je dozvolio da mu 'uredi' nokte.

 

💅🏽 #nailart #dadofgirls 🤴🙌🏽

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

Fotografijom druženja tate i kćerkice na društvenoj mreži pohvalila se glumčeva supruga, britanski model i glumica Emma Heming Willis (39).

Inače, iz braka s glumicom Demi Moore (55) ima tri odrasle kćeri - Tallulah (24), Scout LaRue (26) i Rumer (29) koje na svojim profilima na društvenim mrežama redovito objavljuju 'vrući' sadržaj.

 

👼🏼👼🏼👼🏼

A post shared by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on

Tako je, na primjer, Tallulah objavila fotku na kojoj sestrama pozira gola u kadi. Fotografija je zaprepastila njezine pratitelje, a mnogi su se zapitali što je sljedeće što će se naći na profilima kćeri poznatog glumačkog para.

U braku s Emmom Heming Willis dobio je kćerkice Mabel Ray i Evelyn Penn (3).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin