Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

On sve negira: Kylie Jenner je svog dečka optužila za prevaru

None Foto: Instagram/kolaž 5

Travis navodno negira sve glasine o tome da je prevario djevojku Kylie i majku njihove zajedničke kćeri Stormi. Ipak, izvori bliski paru tvrde da je Kylie sigurna u prevaru, a navodno ozbiljno razmišlja o prekidu...

Reper Travis Scott (26) otkazao je turneju zbog bolesti, ali izgleda da je razlog zbog kojeg je odgodio daljnje koncerte ipak nešto ozbiljniji. Kako prenosi TMZ, reper se navodno našao u ozbiljnim problemima nakon što ga je djevojka Kylie Jenner (21) optužila za prevaru. 

Foto: Instagram

Travis navodno negira sve glasine o tome da je prevario djevojku Kylie i majku njihove zajedničke kćeri Stormi (1). Ipak, izvori bliski paru tvrde da je Kylie sigurna u prevaru, a navodno ozbiljno razmišlja o prekidu veze. 

Iako se još nedavno govorilo o tome da bi se uskoro mogli zaručiti, reper i najmlađa milijarderka na svijetu našli su se u ljubavnim problemima.

Foto: Instagram

Nakon što je prije dva tjedna njezina sestra Khloe Kardashian (34) prekinula s dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom (27) koji je priznao da ju je prevario sa sestrinom najboljom prijateljicom, Kylie se i sama našla u preljubničkom skandalu.

Šuškanja o navodnom prekidu veze Kylie još uvijek nije komentirala na društvenim mrežama, ali s obzirom na to da je nazivaju 'kraljicom Instagrama', ne sumnjamo da će se uskoro oglasiti i na njemu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pratite nas na našem Instagram profilu

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Komentari (7)
  • a kaj očekivati od crnca? ni jedan nema ženu a da je ne prevari 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

    2. 3. 2019,   00:52
  • Koje likove ove ženske biraju i jedna i druga.... Pa naravno da varaju.

    2. 3. 2019,   07:59
  • prekini s njim i nađi novog

    1. 3. 2019,   22:05