Obavijesti

Show

Komentari 12

'Ona je bomba': Bivša djevojka repera provocira mini krpicama

'Ona je bomba': Bivša djevojka repera provocira mini krpicama
7

Bujna ljepotica ne skriva svoje obline već ih rado pokazuje na društvenim mrežama. Poznata je po tome što posebno voli izlaziti s reperima, a bila je u vezi i s 50 Centom...

VIDEO

Atraktivna manekenka Daphne Joy (31), inače bivša djevojka repera Jasona Derula (29), aktivna je na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje provokativne fotografije.

Pokretanje videa...

00:07

Daphne se već godinama profesionalno bavi modelingom, a zahvaljujući zavidnim oblinama agencije je često angažiraju za reklame kupaćih kostima i oskudnih krpica.

Njezin Instagram profil pun je golišavih objava, a trenutno je prati više od milijun ljudi.

- Blago onom tko te ima, predivna si i izgledaš kao prava bomba. Mnoge žene mogu biti ljubomorne na tebe - samo je jedan od mnogih komentara njezinih vjernih pratitelja.

Što se tiče njezinog ljubavnog statusa, Daphne je izlazila s mnogim poznatim imenima. Sedam mjeseci je bila u vezi s američkim glazbenikom i reperom Jasonom Derulom, a njihova veza raspala se 2016. godine. Prije toga izlazila je i s reperom 50 Centom (43) s kojim ima sina Sirea (6).

Neko vrijeme povezivali su je i s Robom Kardashianom (31), bratom starlete i reality zvijezde Kim Kardashian. Koliko je poznato, atraktivna brineta trenutno nije u vezi već uživa u slobodi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin