Obavijesti

Show

Komentari 9

Ona mu je treća sreća: Stjepan Božić oženio je djevojku Petru

Ona mu je treća sreća: Stjepan Božić oženio je djevojku Petru
9

Stjepan i Petra 'prohodali' su početkom prošle godine, a njihova ljubav planula je kad je ekonomistica na društvenim mrežama komentirala objavu njihovog zajedničkog prijatelja

VIDEO

Bivši boksač Stjepan Božić (44) oženio se svojom djevojkom, devet godina mlađom ekonomisticom iz Zagreba, Petrom Maričić. Na društvenim mrežama Stjepan je ponosno objavio fotografiju supruge u vjenčanici, a ona nije skidala osmijeh s lica.

Instagram/Screenshot

- Nikad nisam bila jedna od onih koje sanjaju najljepšu vjenčanicu na svijetu i veliko vjenčanje na koje ću pozvati sve koje znam i ne znam. Oduvijek sam zazirala od tradicije, svega onoga što se mora jer što će selo reći, kao da se udaješ zbog ljudi, a ne zbog ljubavi - napisala je Petra na društvenim mrežama nakon zaruka.

Privatni album

- Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli i konačno sam došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir i uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan  - napisala je u emotivnoj objavi supruga bivšeg boksača.

Stjepan i Petra 'prohodali' su početkom prošle godine, a njihova ljubav planula je kad je ekonomistica na društvenim mrežama komentirala objavu njihovog zajedničkog prijatelja. 

Sada i službeno: Boksač Božić će po treći put stati pred oltar
Sada i službeno: Boksač Božić će po treći put stati pred oltar

- Petru i mene spojilo je nebo, neka viša sila. Pojavila se niotkuda. Oboje smo proživjeli neke ne baš lijepe stvari, a očito se trebalo nešto prije dogoditi da bismo se sreli. Sve je počelo kad je moj prijatelj iz teretane u kojoj sam radio godinu dana od našeg upoznavanja na Facebook stavio nekakav video koji sam već vidio i ni sam ne znam zašto sam ga ponovno otvorio. Kao da me nešto vuklo da to napravim. Tada sam primijetio Petrin komentar, počeli smo se dopisivati i nakon nekoliko dana našli smo se na kavi - komentirao je Božić njihovu ljubavnu priču lani za Story.

- Kod Petre su me oduševili jednostavnost i izravnost. Umoran sam od glume općenito u ovom društvu, svi imaju nekoliko maski. Zapravo, svi je nosimo, ali trudim se imati je što manje. Nemamo 17 godina. Sviđa mi se što se kod nas sve odvija brzo. Mi smo se u ova dva i pol mjeseca upoznali kao neki drugi par u godinu dana. Ne želim glumiti, nema skrivanja i tajni. Tako sam počeo s Petrom, bez fige u džepu - dodao je Božić koji je već dvaput prije bio u braku. 

Privatni album

Iz prvog braka s kriminalisticom Angelinom Božić ima sinove Mateja (9) i Dominika (11), a iz drugog s kozmetičarkom Mateom ima kćer Luciju (2). Baš kao ni našem bivšem boksaču, tako ni njegovoj novoj supruzi ovo nije prvi brak. Naime, Zagrepčanka je već bila s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem (35), a s njim ima i sina Lucasa.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

STRASTI NE MIRUJU NI 39 GODINA NAKON SMRTI: 'Za Lennonovu smrt i dalje krive ovu ženu'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu