Obavijesti

Show

Komentari 39

One baš i nisu razmislile dva puta: Najveći 'biseri' misica

One baš i nisu razmislile dva puta: Najveći 'biseri' misica
8

Neke od misica osim po svojoj ljepoti zauvijek će ostati upamćene po svojim izjavama. Trema je često bila krivac za odgovore prepune mucanja i smijuljenja

VIDEO

Giosue Cozzarelli, Miss Paname 2009.

Članovi žirija 2009. su zamolili Miss Paname da komentira izjavu filozofa Konfucija 'Učenje bez razmišljanja je uzaludno'.

VIDEO

- Konfucije je bio jedan od onih koji je izmislio konfuziju. Jedan od najstarijih. On je bio jedan od Kineza. Japanac koji je bio jedan od najstarijih. Hvala - bio je komentar misice Giosue Cozzarelli (26).

Janina San Miguel, Miss Filipina 2008.

Misica je javnosti postala poznata nakon što se internetom proširio video njezinog nerazumljivog odgovora na pitanje koju je ulogu za nju imala obitelj tijekom natjecanja ljepote.

VIDEO

Uz usiljeni osmijeh, ispričavanje i mucanje na kraju se moglo razabrati da je Janini San Miguel (24) obitelj najvažnija u životu.

Lauren Caitlin Upton, Miss Južne Karoline 2007.

U kolovozu 2007. Lauren Caitlin Upton (26) postala je internetska zvijezda nakon što je dala potpuno nerazumljiv odgovor na pitanje žirija što misli zašto petina Amerikanaca ne zna pokazati svoju zemlju na karti svijeta.

VIDEO

- Vjerujem da to Amerikanci ne mogu jer... uh. Naši ljudi nemaju karte i vjerujem da naša edukacija nije kao ona u Južnoj Africi i Iraku i drugim sličnim mjestima. I mislim da bi oni trebali... naša edukacija u Americi trebala bi pomoći Americi ili Južnoj Africi, Iraku ili državama u Aziji kako bismo mogli izgraditi budućnost za našu djecu - ono je što je Miss Južne Karoline uspjela izreći.

Sanja Papić, Miss Universe Srbije 2003.

Predstavnica Srbije na izboru za Miss Universe 2003. godine upitana je bi li radije bila voda ili vatra te zašto.

VIDEO

- Pa ja sam ljudsko biće i ne znam kako je to biti vatra ili voda i zato nemam odgovor na to pitanje jer ja sam ljudsko biće. Djevojka sam koja ima emocije, a vatra i voda ih nemaju - objasnila je Sanja Papić (31).

Jeannie Anderson, Miss Filipina 2001.

Izraz lica Jeannie Anderson dovoljno govori o tome koliko ju je zateklo pitanje članice žirija koju je zanimalo bi li radije bila lijepa i ne baš pametna, ili pametna, ali ne toliko lijepa. Nakon što joj je pitanje postavljeno prvi put, Miss Filipina samo se blentavo smijala, a nakon što su joj po drugi put objasnili što žele čuti od nje, zbunjeni odgovor sve je iznenadio.

VIDEO

- Radije bih bila lijepa jer je to prirodno. Kad ste pametni možete naučiti puno stvari, dosta toga iz iskustva... Puno toga možete naučiti kad ste pametni - zaključila je.

Alice Sabatini, Miss Italije 2015

Aktualan gaf je onaj Alice Sabatini (18) koja je 20. rujna ove godine izabrana za Miss Italije.

VIDEO

Jedan od članova žirija natjecateljice je upitao u kojem bi povijesnom razdoblju voljela živjeti na što je Alice izjavila kako bi voljela da se rodila 1942. godine.

VIDEO

- Voljela bih da sam mogla proživjeti Drugi svjetski rat. O njemu su napisane stranice i stranice i htjela bih da sam to imala prilike osobno doživjeti. Kako sam žena, ne bih trebala oblačiti uniformu - rekla je misica, no čini se kako je pritom zaboravila da bebe ne idu u vojsku bez obzira na spol.

Priyanka Chopra, Miss Indije 2000.

Ova ljepotica upitana je koja je po njezinom mišljenju najuspješnija živuća žena današnjice.

- Mnogo je njih kojima se divim, no izdvojila bih majku Terezu. Puna je suosjećanja, pažnje i ljubavi - rekla je tada misica Priyanka Chopra (33) koju očito nitko nije obavijestio da je Majka Tereza preminula još 1997. godine.

Fani Čapalija, Miss Hrvatske 1993.

Bila je druga izabrana hrvatska misica pa su svi s velikim očekivanjima gledali izbor za Miss svijeta u Sun Cityju u Južnoj Africi. Fani Čapalija (40) se našla među pet najljepših te je morala odgovarati na pitanja.

VIDEO

Žiri je zanimalo što kaže na natjecanje u kupaćim kostimima te misli li da je to zastarjelo. Naša zbunjena misica prvo je zatražila pomoć voditelja Piercea Brosnana, a nakon što se konzultirala s njim, samo je kratko na sve to rekla 'It's OK!'.

Amie Beth Dickinson, Miss Alabame 1994.

Ako je suditi prema njezinom odgovoru, pitanje bi li voljela živjeti zauvijek za Amie Beth Dickinson bilo je poprilično teško.

- Ne bih voljela živjeti zauvijek jer ne bismo trebali živjeti zauvijek jer, da nam je predodređeno da živimo zauvijek, onda bismo i živjeli zauvijek. Ali ne možemo živjeti zauvijek i zato ja ne bih voljela živjeti zauvijek - rekla je, pa tko je uspio shvatiti, svaka mu čast.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...