Obavijesti

Show

Komentari 26

One će tješiti Francuze da im je srebrnina draža od zlata...

One će tješiti Francuze da im je srebrnina draža od zlata...
11

Svojim dečkom najviše se ponosi i Pamela Anderson (51). Osim što srčano navija za Adila Ramija (32), zvijezda “Spasilačke službe” priznaje da se za njega “često odijeva u zavodljivu sluškinju”...

VIDEO

Francuzi su se osigurali. Nakon što naši Vatreni osvoje naslov svjetskih prvaka, njihovi će francuski kolege imati kome plakati. Njihove će ih odabranice tješiti kako im je srebrnina uvijek draža od zlata.

'Kme, kme, kme': Cijeli otok plače. Ma neka plače, ‘ko ih...
'Kme, kme, kme': Cijeli otok plače. Ma neka plače, ‘ko ih...

Dok su francuski navijači na Svjetskom bodrili napadača Floriana Thauvina, pogledi su im ipak bježali po tribinama tražeći njegovu djevojku Charlotte Pirroni (24). Nogometaša je upoznala 2016., godinu dana nakon što je postala Miss Azurne obale i Međunarodna Miss Francuske. 

Dvaput okrunjena: Charlotte Pirroni je 2015. postala Miss Azurne obale i Međunarodna Miss Francuske
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon naslova na faks

Da je osvojio misicu, može se pohvaliti i Kylian Mbappé. Njegova je Alicia Aylies (20) lani postala Miss Francuske. Egzotična crnka rođena je na Karibima, na otoku Martiniku, koji na političkoj karti pripada Francuskoj. Iako ima uspješnu manekensku karijeru, vrijedna Alicia upisala je i studij prava. Studenticu Sveučilišta u Francuskoj Gvajani na Instagramu prati preko 300.000 ljudi, a osim što nosi modne revije i proučava pravne spise, 

Aliciji nisu strane ni kazališne daske. Otkako je došla na studij, u Gvajani je dobila i nekoliko uloga u kazališnim predstavama. Ipak, priznaje kako joj teško padaju česta putovanja između mjesta studiranja i Pariza, na čijim pistama nosi top revije. Najviše voli luksuzne hotele.

NIje sve u pistama: Iako ima uspješnu manekensku karijeru, Alicia je upisala i studij prava kako bi si osigurala karijeru i u tom svijet

Francuska ljepota 

Pariz je poznat po modnim pistama, a nogometaši po zgodnim ženama

Kako se tješe gubitnici posebno zna Erika Choperena. Supruga Antoinea Griezmanna po zanimanju je, naime, psihologinja.

Doček Vatrenih na Trgu, pa po odlikovanja na Pantovčak
Doček Vatrenih na Trgu, pa po odlikovanja na Pantovčak

I dok se druge žene nogometaša obožavaju naslikavati po društvenim mrežama, Erika je uspjela očuvati svoju samozatajnost. Za Griezmanna se udala lani, a vjenčanje se održalo u tajnoj ceremoniji. Sramežljivu plavušu, priznaje Griezmann, nije bilo lako osvojiti.

- Dopisivali smo se godinu i pol prije nego što je pristala biti sa mnom u vezi - napisao je nogometaš u autobiografiji.

'Treba sve probati'

Svojim dečkom najviše se ponosi i Pamela Anderson (51). Osim što srčano navija za Adila Ramija (32), zvijezda “Spasilačke službe” priznaje da se za njega “često odijeva u zavodljivu sluškinju”.

Lako njima, imaju Pamelu: Adila Ramija gubitak pehara neće dotući jer će ga Anderson ‘služiti’

- Fantastičan je. Volim ga i volim to što on uživa u isprobavanju novih stvari - kaže Pamela. Dodaje kako joj nije problem odjenuti ono što se sviđa nogometašu. 

Napustila je fakultet

Kako Hugo Lloris vodi francusku momčad, tako i njegova žena Marine (31) vodi modnu kompaniju. Dragoga bodri i tetovažom “Samo naprijed, moja ljubavi”. Maria Salaues (23), zaručnica Paula Pogbe, dolazi iz Bolivije, iz koje je pobjegla, napustivši studij poslovne administracije, da bi se skrasila u Sjedinjenim Američkim Državama. 

U Floridi je radila kao manekenka, a zvijezdu Manchester Uniteda upoznala je tijekom njegova ljetovanja u Los Angelesu. Pogba ju je zaprosio tek prije nekoliko tjedana. Želio se osigurati da je ne izgubi dok je u Rusiji. Ipak, Maria je došla u Moskvu s ponosom gladati kako uzima srebrnu medalju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život