Obavijesti

Show

Komentari 80

One su pravi 'komadi': Nakon pedesete nosi se seksi bikini

One su pravi 'komadi': Nakon pedesete nosi se seksi bikini
1

Atraktivne poznate dame koje su prešle pedesetu ovog su ljeta u fokusu. Utegnute, karizmatične i prekrasne bez problema mogu konkurirati trostruko mlađima

VIDEO

Khloé Kardashian (33) na Instagramu je objavila fotografiju svoje mame Kris (61) kako snima selfie u bikiniju. Glava reality klana Kardashian - Jenner izgleda sjajno, a na plaži bi bez problema mogla konkurirati slavnim kćerima. Ipak, on nije jedina  zvijezda koja u i u sedmom desetljeću šeće u bikiniju i oduzima dah.

 

Kris Jenner looking like a snack! 👀 I see you mommy! #6KidsAndBad!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Niša lošije ne drži se ni zvijezda filma 'Sirove strasti'. Sharon Stone ima 59 godina, a nedavnom fotografijom u kupaćem kostimu, koja je nastala za vrijeme odmora u američkoj Montani, napravila je kaos na društvenim mrežama. 

 

Family boating day. #Montana #summer17

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Elizabeth Hurley posljednjih je godina otkrila čari Instagrama, a među motivima koje 52-godišnja Britanka dijeli s pratiteljima, najčešće je njezino isklesano tijelo u kupaćem kostimu za kojim 'sline' muškarci diljem svijeta.

 

New Paisley Bikini from @elizabethhurleybeach coming soon 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Trend seksi 'teta' iz kategorije 50 plus nije zaobišao ni naše krajeve, a jedna od predstavnica ove kategorije svakako je Lepa Brena 56. Kako pjevačica izgleda bez Photoshopa i filtera nedavno je pokazao njezin sin Viktor, a Brenina fit linija postala je predmetom divljenja.

Neda Ukraden i dalje 'žari i pali'. Pjevačica je nedavno pratitelje iznenadila fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu. Tako je dokazala da se ne srami svog tijela, iako će za mjesec dana navršiti 67 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin