Obavijesti

Show

Komentari 62

Opasna dijeta: Peaches je od 'zdravog života' stalo srce?

Opasna dijeta: Peaches je od 'zdravog života' stalo srce?
7

Bila si je predebela pa je po mjesec dana pila samo sokove od povrća, a zatim se mjesec dana 'davila' čipsom. Upozoravali su je da bi zbog toga mogla dobiti infarkt

VIDEO

Kad su došli u stan u kojem je 25-godišnja Peaches Geldof preminula, policajci i liječnici nisu pronašli nikakve teške droge. Kako je Peaches u prošlosti bila ovisna o heroinu, sumnjalo se da je za njenu smrt kriva droga. Ipak, čini se da je Peaches umrla jer je htjela živjeti zdravo i biti što vitkija.

Naime, Peaches je u intervjuu za časopis OK! 2011. otkrila da se suvišnih kilograma rješava dijetom na kojoj konzumira samo sokove povrća. Na taj način, rekla je, u četiri tjedna može smršavjeti do pet kilograma. 

- Tri puta dnevno slažem si povrtne sokove. To je sve što kroz dan konzumiram. Ne jedem apsolutno ništa kad sam na toj dijeti, samo pijem sokove. Odvratno je, ali učinkovito. Na takvoj dijeti nikad nisam dulje od mjesec dana - otkrila je Peaches. Dodala je da se često zna probuditi i biti jako nezadovoljna svojim izgledom. 

Bila si je predebela

- Predebela sam si, ne mogu si pomoći. Pritisak da budete vitki danas je znatno jači nego ikad i sama sebi sam ponekad predebela - ispričala je. 

Nakon njenog intervjua, javili su se brojni nutricionisti. Svi su istaknuli kako je dijeta na kojoj se konzumiraju samo sokovi voća i povrća izrazito opasna. 

- Na sokovima se ne može preživjeti jer nisu dovoljno hranjivi. Zbog takve prehrane Peaches bi mogla dobiti infarkt jer joj razina elektrolita u krvi nije normalna. Osim što od takvih dijeta propadaju mišići, propadaju i unutarnji organi - upozoravali su je stručnjaci dodajući da zbog takvih simptoma umiru ljudi koji boluju od anoreksije. 

'Jedem kao slon'

Kad se početkom 2011. Peaches pojavila u javnosti znatno mršavija nego je prije bila, obožavatelji su se zabrinuli za njeno zdravlje. Na Twitteru se branila da nije anoreksična, da je samo povremeno na dijeti na kojoj samo pije povrtne sokove i da je zato vitka.

- Ne jedem više brzu hranu, ali i dalje jedem kao slon. Mjesec dana ne jedem ništa, a onda se mjesec dana davim čipsima i svim mogućim masnim i nezdravim - branila se Peaches. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...