Obavijesti

Show

Komentari 84

'Opasna' Gabrijela: Od ljubavi na selu do 50 Centa u NY-ju

'Opasna' Gabrijela: Od ljubavi na selu do 50 Centa u NY-ju
1

'LUDA KUĆA ’ Gabrijela Domenika Marijanović je šokirano gledala kako su se striptizete svađale koja će se baciti reperu 50 Centu u naručje. Kaže da je bio bio nevjerojatno opušten i smiren

VIDEO

Bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' Gabrijela Domenika Marijanović (25) i dečko Robert tulumarili su s reperom 50 Centom na privatnom partiju u njujorškom striptiz klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- 50 Cent je bio nevjerojatno opušten i smiren, bez puno osiguranja. Jako je otvoren, veseo i nasmijan, ne glumi nikakvu zvijezdu uopće - rekla Gabrijela. Povjerila je da je s reperom najviše razgovarala o ljepotama Hrvatske jer su mnogi reperovi prijatelji oduševljeni Jadranom.

- Progovorili smo par rečenica jer mu nisam htjela dosađivati. Jako puno ljudi ga je stalno vuklo za rukav, ali bila sam sretna što sam uopće mogla biti u njegovoj blizini. Iznimno je kulturan. Zanimljivo mi je bilo što su se striptizete iz kluba bacale mu u naručje i svađale se koja će biti u njegovoj blizini - ispričala nam je Gabrijela.

Nakon showa 'Ljubav je na selu' Gabrijela je otišla s dečkom u New York gdje pokušava ostvariti pjevačku karijeru.

- Planiram snimiti dijelove spota za novu pjesmu koju sam napravila s reperom iz Zagreba Khanom - kaže Gabrijela. Obožava tetovaže, a iznad bokova ima istetovirana dva pištolja.

- Tetovaže predstavljaju ljubav prema oružju i samopouzdanje. Povezane su s karateom i borilačkim vještinama koje treniram. Simbol su moći i ustrajnosti - kaže nam Gabrijela, koju zanima i politika.

Voli motore, tetovaže i politiku

Gabrijela Domenika Marijanović proslavila se u showu 'Ljubav je na selu'. Trenira karate i gimnastiku.

Nije se okružio osiguranjem

Reper, kaže Gabrijela, je pristupačan i otvoren. Pričali su o ljepotama Hrvatske, koja ga je oduševila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin