Obavijesti

Show

Komentari 11

Opasni po život: Banfić i Brena izvadile silikone zbog zdravlja

Opasni po život: Banfić i Brena izvadile silikone zbog zdravlja
9

Poželjele su biti lijepe uz silikone i botoks, no kad su shvatile da im to stvara probleme ili da si nisu lijepe, odlučile su reći tome ‘ne’

VIDEO

Mnogi celebrityji podvrgnuli su se estetskim operacijama, ali su zbog toga požalili. Na vađenje implantata ili prestanak korištenja botoksa slavni se obično odlučuju zbog zdravstvenih problema, u nekim slučajevima zbog nepažnje i nedovoljno brige, a ponekad i zbog lošega liječničkog posla.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

05:22

Jedna od zvijezda koja se nedavno odlučila na uklanjanje silikona je srpska pjevačica Lepa Brena (58). Podvrgnula se zahvatu vađenja starih, iskorištenih silikona iz usana koje je zamijenila razgradivim hijaluronom.

- Njezina gornja usna je stvarno loše izgledala. S vremenom su se pojavila kvržice jer se taj silikon nakupio na jednome mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna liječnička intervencija - rekao je izvor blizak liječniku koji je obavio zahvat, prenosi Kurir.

Brena se jako plašila te je jedva izdržala zahvat, koji je bio jako bolan, a inače se izvodi pod lokalnom anestezijom. Tako je prije početka vađenja silikona Brena rekla doktoru da joj da dvije injekcije anestezije, što je i učinio. Međutim, kad je zahvat počeo, Brena je kukala, zapomagala, bila je blijeda od bolova, a ruke su joj drhtale. Nakon završetka zahvata pjevačica je kirurga pitala što smije piti od lijekova, a nakon dva tjedna došla je ponovno i ugradili su joj hijaluron u usne.

Silikona, ali onih u grudima,poželjela se riješiti naša pjevačica Ivana Banfić (49). Silikone je ugradila nakon što je smršavjela 12 kilograma pa su joj se grudi, za koje kaže da nisu bile velike, još smanjile. Ivana je silikone odlučila izvaditi prije šest godina zbog problema koje su joj izazvali, a zbog kojih je, kaže, pomalo sama bila kriva.

Prvih godina nakon umetanja redovito je išla na kontrole, a onda ih je, tvrdi, malo zanemarila i zaboravila na to da ju je estetski kirurg upozorio da je njihov vijek trajanja 15 godina te da ih tad treba zamijeniti.

HRF

- Ja sam taj rok prekoračila dvije, tri godine. U međuvremenu sam rodila i počela osjećati bol u grudima. S vremenom se pogoršavalo i bol je postala jaka. Osjećala sam pritisak iznutra, kao da imam premali grudnjak. Javila sam se kirurgu radi vađenja implantata. Prva je pomisao bila ‘riješiti se toga skroz’ - rekla je pjevačica.

Na meti kritika kao jedna od slavnih osoba koje pretjeruju s botoksom bila je američka glumica Courteney Cox (55). Prije dvije godine završila je na naslovnicama časopisa kad je otvoreno priznala da je uklonila sve filere iz lica.

- Osjećam se bolje jer izgledam više kao ja. Mislim da izgledam kao osoba kakva sam bila prije, barem se tome nadam - rekla je Cox, najpoznatija po ulozi u kultnoj seriji “Prijatelji”. Odlučila je prihvatiti prirodne znakove starenja i bore na licu jer je shvatila kako je fileri ne pomlađuju nego zbog njih izgleda umjetno i zastrašujuće.

U svijetu smrznutih lica našla se i glumica Naomi Watts (50).

- Naravno da želim izgledati najbolje što mogu, ali glumim likove koji bi trebali odgovarati mojim godinama. Moram moći živjeti u svom licu - rekla je Naomi. Dodala je kako botoks ne dolazi u obzir zbog toga što se u njezinoj glumi trebaju vidjeti jasne ekspresije lica. 

I pjevačica i modna dizajnerica Victoria Beckham (45) izvadila je silikone. Kada je bila dio popularne pop grupe Spice Girls, jedan od najuočljivijih atributa bile su upravo njezine grudi. Godine 2014. je priznala kako više nema silikone i kako ne planira napraviti novu operaciju povećanja jer su joj počeli stvarati probleme.

- Trebala bih napomenuti: ‘ne igraj se sa svojim grudima’. Sve ove godine sam to poricala, što je glupo. Budi ponosna na ono što imaš - rekla je tada Victoria. Glumica i fitness trenerica Jane Fonda (81) tijekom promocije dokumentarca  u New Yorku također je progovorila je o plastičnim operacijama i požalila se kako joj nije drago što je mijenjala svoj fizički izgled. 

The 32nd Annual Carousel of Hope Ball - Los Angeles

- Bila sam umorna od toga da izgledam umorno čak i kad to nisam - istaknula je. Dodala je kako nije mogla stariti, a da ‘ne ode pod nož' - rekla je Fonda. Grudi je povećala kada se udala za prvog supruga Rogera Vadima, a na uklanjanje se odlučila jer se, istaknula je, nije osjećala ženstveno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...