Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opća opasnost je za koncert 16. studenog rasprodala parter

None Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL 5

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja 'Karta do budućnosti'

Opća opasnost će 16. studenog zabavljati publiku u Domu sportova. Bit će to njihov najveći i jedini ovogodišnji samostalni koncert u Zagrebu, a dodatna posebnost je i to što će zajedno s publikom proslaviti 27 godina postojanja benda.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Veliki interes za koncertom potvrđen je još ljetos kada se trećina kapaciteta razgrabila već u prvim danima prodaje. Parter je rasprodan, a preostao je još samo mali broj ulaznica za tribinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja 'Karta do budućnosti'.

'ZVIJEZDE PJEVAJU' Katarina i Pero cijeli studio su uzdrmali pa ispali iz natjecanja

- Svi smo pod izrazito velikim dojmovima. Zahvalni smo organizatorima natječaja na ovakvoj nevjerojatnoj prilici, a prije svega na tome što imamo priliku biti dio ovakve podržavajuće i otvorene zajednice. Upoznali smo divne ljude tijekom zadnjih mjesec dana i shvatili koliko ljubav prema glazbi može povezati ljude i zasjeniti natjecateljski aspekt cijelog ovog događaja - izjavili su pobjednici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Muzika

Komentari (3)
  • Sada još samo da prodaju i tribine

    7. 11. 2019,   11:15
  • Vidimo se ;) 👍👍👍👍👍

    7. 11. 2019,   09:08
  • ....ROCKajjjjjjj..;-)..odlični su....

    7. 11. 2019,   08:03