Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Opelješila' ELFS: Jelena više nikuda ne ide bez pištolja...

None Foto: Marko Lukunic/PIXSELL 4

Jelena Rozga kupila je cijelu kolekciju koju je na HTC Cro-a-Porteru predstavio dizajnerski dvojac ELFS, a Lineine haljine uzele su Indira Vladić i Fani Stipković

Kad smo radili kolekciju, razmišljali smo što bi Jelena željela odjenuti. Ona voli kratko i slatko, kaže Ivan Tandarić iz Elfsa. Kao prava ljubiteljica Elfsa, Jelena Rozga (34) navraćala je u njihov studio vidjeti kako napreduje kolekcija. Dečkima je sugerirala da upotrijebe više šljokica i da skraćuju haljine. 

Pjevačicu, koju je mjesecima uhodio poštar, posebno su oduševile najlonke s printom pištolja. Iako dečki iz Elfsa nisu planirali da ih nosi na reviji uz haljinu sa zvjezdicama, morali su joj popustiti. Splićanka jednostavno nije željela 'nenaoružana' izaći na pistu. Jelena je, uz Ivu Jerković (30), zaštitno lice Elfsa, a nakon završetka Cro-a-Portera potpuno se 'raspištoljila' i pokupovala cijelu kolekciju. Osim haljina za nastupe, uzela je i odjeću koju će nositi dok nije na sceni. Ove zime Jelena će se ogrnuti jaknom s krznom. Kad ne bude u minicama, ispod jakne nosit će Elfsove traperice.

Monika Sablić (31), koju zovu hrvatskom Victorijom Beckham jer je supruga nogometaša, također je rasprodala kolekciju. Monikine kreacije pokupovale su njezine najbolje prijateljice Viktorija Rađa (34) i Ana Gruica (29).

Pjevačica Colonije Indira Vladić (38) kupila je od Linee Exclusive haljine i kaput, a Fani Stipković (30) nije se željela odreći njihove seksi čipkaste haljine koju je nosila na pisti Cro-a-Portera.    

Indirin strukirani kaput    

Pjevačica Colonije, osim kaputa, kupila je i Lineine haljine vrijedne od 2500 do 4000 kn.

Fani voli seksi čipku

Novinarka je otkupila Lineinu haljinu koju je nosila na reviji. Takvu je kupila i Nikolina Pišek.

Odijeva svoje prijateljice

Viktorija Rađa i Ana Gruica kupuju sve od svoje najbolje prijateljice Monike Sablić    

Komentari (6)
  • opet ona neee :(

    23. 11. 2011,   09:24
  • a sta rec, skromnost im je izgleda vrlina!

    23. 11. 2011,   09:27
  • jedini koje su bas svi ispljuvali a najvise ih isfuravaju ove kokoske...a roba ne da su krpe, vec ne bi ni gu*icu brisala s njom

    23. 11. 2011,   13:31