Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet je u bolnici: Fisher je s kruzera otišla na psihijatriju

None Foto: screenshoot 3

Carrie je sada dobro. Bilo joj je slabo na putovanju jer nije uzela dovoljnu terapiju. Liječnici su joj povećali dozu tableta i više se ne osjeća loše, kaže glasnogovornik

Glumica koja se proslavila ulogom princeze Leie u 'Ratovima zvijezda' boluje od bipolarnog poremećaja. Nakon što se nedavno srušila na nastupu na kruzeru, Carrie Fisher (56) završila je na psihijatriji. Kaže da su je prije liječili elektrošokovima. Navodno u klinici nije bila zbog manične depresije nego alkoholizma.

- Carrie je sada dobro. Bilo joj je slabo na putovanju jer nije uzela dovoljnu terapiju. Liječnici su joj povećali dozu tableta i više se ne osjeća loše - kaže glumičin glasnogovornik. Dodao je kako se oporavljala pet dana na psihijatriji, a trenutačno je na kućnoj njezi. Hospitalizirali su je nakon incidenta na kruzeru.

- Trebala je pjevati, ali bila je potpuno pijana - kaže član posade.

Dodaje kako je na njezinu nastupu po pozornici šetao pas koji je pred publikom obavio veliku nuždu. Carrie je izmet počistila papirom koji je odložila na kauč.

Komentari (4)
  • nakljukali ju tabletama i sad je kao dobro??

    28. 2. 2013,   21:46
  • "nisu joj dali dovoljnu terapiju..." to znači da je mogla hodati i govoriti, jer kad se da dovoljna terapija, ljudi se pretvore u zombije...

    1. 3. 2013,   09:15
  • Terapiju zamijenila alkoholom , zapjevala tako kvalitetno da se od pjesme pas usrao ali se snašla i brzo premjestila kakicu sa poda na sigurno . I jeli sjela u kakicu ili nije ?

    28. 2. 2013,   20:55