Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet promjene: Na HRT-u se ukida emisija 'Pola ure kulture'

None Foto: Petar Glebov/PIXSELL 5

Prekid emisije ne znači da će voditeljica Kamenski otići s HRT-a, već će kao back-urednica i programska savjetnica surađivati u novoj emisiji pod nazivom 'Kultura s nogu'

Kultna emisija 'Pola ure kulture' više se, nakon 24 godine, neće prikazivati. Kako su nam potvrdili s HRT-a, programsko vodstvo prihvatilo je prijedlog dugogodišnje urednice i voditeljice emisije Branke Kamenski da se početkom siječnja 2019. program kulture zamijeni novom emisijom 'Kultura s nogu'. 

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Emisiju će voditi Dražen Ilinčić, a prekid emisije ne znači da će Kamenski otići s HRT-a. Ona će također surađivati u novoj emisiji, i to kao back-urednice i programske savjetnice.

Nespes NAKON 31 GODINE Vukov Colić: S HRT-a odlazim čistog obraza i bez otpremnine

- Posrijedi je novi, moderan format i koncept emisije u kojoj će se, u 30 minuta, na zanimljiv i zabavan način, u dinamičnim razgovorima s gostima obrađivati ne samo aktualne i relevantne teme s područja kulture nego i iz drugih područja, a u sklopu emisije će biti i prilog o tjednom kulturnom pregledu. Uz Dražena Ilinčića suvoditelj će biti mladi glumac zagrebačkog HNK Ivan Colarić - rekli su nam s HRT-a.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Komentari (15)
  • kad se ukida hrt

    21. 12. 2018,   16:09
  • Mogu cijeli HRT ukinut skupa sa HRT pretplatom

    21. 12. 2018,   16:27
  • Jesu oni normalni??? Pa to je još jedna od rijetkih kvalitetnih emisija!!!

    21. 12. 2018,   16:14