Obavijesti

Show

Komentari 49

Opet provocira: Vranješ platio separe za Karleušin koncert...

Opet provocira: Vranješ platio separe za Karleušin koncert...
9

Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao centralni separe, iz kog se najbolje vidi pozornica, a koji ga je došao tisuću eura, priča izvor blizak Vranješu

VIDEO

Unatoč tome što se trenutno tuže po sudovima zbog kleveta i laži, nogometaš Ognjen Vranješ (29) i dalje ne može zaboraviti na folk zvijezdu Jelenu Karleušu (40) s kojom je navodno imao ljubavnu aferu, pišu srpski mediji.

Kurir navodi kako je Vranješ zakupio centralni separe na Karleušinom koncertu na festivalu 'Ulaz' u Beogradu koji počinje 11. srpnja. 

Pokretanje videa...

00:58

- Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao centralni separe, iz kog se najbolje vidi pozornica, a koji ga je došao tisuću eura. U cijenu je uračunato i alkohol za Vranješa i njegovih desetak prijatelja - priča izvor blizak Vranješu te navodi kako je Ognjen trenutno sa svojim timom u Poljskom na pripremama, a sljedećeg četvrtka privatnim letom planira se vratiti u Beograd. 

Također, Karleuša i Vranješ su u srijedu u 14 sati imali su zakazano ročište na sudu u Beogradu, no nisu se pojavili. Vranješ od Karleuše traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn) za prijetnje i javno vrijeđanje. Krajem mjeseca svibnja na zakazano ročište pojavio se Vranješ, dok je Karleuša izbjegla dolazak. 

Ognjen smatra da je njezino nepojavljivanje nepoštovanje njega.

- Iz Bosne sam, boravim u Bruxellesu i prelazim ovoliki put da bih došao i poštovao suđenje. Nije logično da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njezini odvjetnici su i prošli put bili ovdje pa mi nije jasno kako - rekao je Ognjen. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...