Obavijesti

Show

Komentari 3

'Oplela' po Westu: 'Dvoličan je, neću se pretvarati da smo OK'

'Oplela' po Westu: 'Dvoličan je, neću se pretvarati da smo OK'
8

Želi biti dobar sa mnom iza kulisa, ali želi biti kul, ustati pred svima i pričati s*anja, ispričala je Taylor Swift koja od 2009. ima turbulentan odnos s reperom Kanye Westom

VIDEO

Nakon što je reper Kanye West (42) osramotio pjevačicu Taylor Swift (29) na dodjeli MTV video nagrada 2009., njihov odnos se nikad nije poboljšao. U intervjuu za magazin Rolling Stone Taylor je rekla da se više neće pretvarati da je između nje i Westa sve u redu. 

- Sve što sam željela cijelu svoju karijeru, pogotovo nakon incidenta 2009. godine, bilo je njegovo poštovanje. Ali, kad te netko toliko ne poštuje pa jasno i glasno kaže da ne zaslužuješ tu nagradu, u tom trenutku jedino što želiš je njegovo odobrenje, ali eto... - ispričala je Taylor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Nakon te 2009. situacija se konstatno mijenjala. Kanye i Taylor postali su prijatelji, išli su skupa na večere, a reper je ponekad imao i riječi hvale na Taylorinu glazbu. Ipak, sve je palo u vodu 2015. na VMA dodjeli nagrada. Kanye ju je, kaže Taylor, molio da mu uruči 'Vanguard' nagradu jer bi mu to puno značilo. Tražio je da ga najavi na pozornici i kaže da je MTV donio tu odluku zbog povećanja gledanosti.

- Stojim u publici, grlim njegovu ženu i jeza prođe kroz moje tijelo. Shvatila sam da je jako dvoličan. Želi biti dobar sa mnom iza kulisa, ali želi biti kul, ustati pred svima i pričati s*anja. Tako sam se uzrujala. Htio je da dođem poslije događaja kod njega u garderobu da razgovaramo, ali sam ga odbila - prepričala je Taylor. 

MTV Video Music Awards 2019 - Arrivals - New Jersey

Kanye je potom poslao Taylor cvijeće u znak isprike, što je ona prihvatila. Njihovo prijateljstvo bilo je uzdrmano cijelo vrijeme, a sve je kulminiralo kad Kanye prije tri godine objavio pjesmu 'Famous' u kojoj je nju spomenuo. 

- Imam osjećaj da ćemo se Taylor i ja seksati. Zašto? Napravio sam tu kuju popularnom - stihovi su reperove pjesme na što je Taylor poludjela. 

- Do tada sam mislila da smo u dobrim odnosima, ali kad sam čula pjesmu rekla sam sama sebi 'ja sam gotova s ovim' - zaključila je Taylor.

President Donald J. Trump Meets West and Brown

Podsjetimo se, Kayne je 2009. prekinuo Taylor imao govor o tome kako je nagradu za najbolji ženski video trebala dobiti Beyonce (37) za spot 'Single Ladies'. Od tada je njihov odnos turbulentan.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane