Obavijesti

Show

Komentari 19

Opljačkali Simonu, a mami joj zapalili butik u Sloveniji

Opljačkali Simonu, a mami joj zapalili butik u Sloveniji
6

Istog su dana podmetnuli požar i Simoni provalili u stan. Ona sumnja na svog bivšeg muža Antu Gotovca. Njena mama ne želi nagađati tko je kriv

VIDEO

Simoni Šajn (26), bivšoj Gotovac, u srijedu su provalili u stan u zagrebačkom Voltinu naselju. Lopovi su iz stana odnijeli nakit, dizajnerske torbice i cipele, a štetu su procijenili na pola milijuna kuna. Samo dvadeset sati ranije netko je podmetnuo požar u butiku njezine majke Tamare Trpkov u slovenskim Brežicama. Simoninoj majci do temelja je izgorjelo skladište od deset četvornih metara. Tamara tvrdi da je požar podmetnut, a kamere ispred trgovine sve su snimile. Slovenska policija već je privela nekoliko ljudi s kojima je razgovarala o požaru. Simona sumnja da Ante ima veze s provalom u njezin stan. Iako je nesretna zbog požara, drago joj je, kaže, što barem nije izgorio njen poster koji mama drži na zidu.
- Ja ne kradem polovne cipele i torbice koje su kupljene u Konjščinskoj ulici u Dubravi - brani se Ante Gotovac. Za požar je čuo, ali ne zna tko je to mogao učiniti.
- Trgovina je bila ograđena policijskom trakom, a ispred je vladala totalna panika. Sve je bilo puno kriminalističke policije i vatrogasaca koji su razvalili staklena vrata da bi mogli ugasiti vatru - ispričala je Simonina mama.
- Vatrogasci su brzo reagirali pa se požar nije proširio na butik. U skladištu je bila samo stara blagajna i namještaj - objasnila je. Tamara ne želi nagađati tko je to učinio te jesu li povezane provala u stan i požar u njenoj trgovini.
- Time se bave policije dviju država. Može biti da je sve velika slučajnost jer Simona i ja imamo istu karmu. Ono što proživljavam ja, događa se i njoj - rekla je Tamara, koju je sve podsjetilo na kriminalističku seriju CSI.

NOVA CURA JE SIMONINA PRIJATELJICA
Dok su Simoni pljačkali stan, Ante Gotovac (41) se zabavljao s novom djevojkom Larom (22) na Jadranu. Lara je bila Simonina prijateljica i zarađuje kao hostesa u noćnim klubovima. U ljubavnoj vezi su samo tjedan dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život