Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oprostio Karleuši prevaru pa ju časti jahtom od 6 milijuna kuna

None Foto: Instagram 8

Jahta je dugačka 26 metara, ima četiri kabine, tri kupaonice i kućno kino. Interijer je opremljen od tamnog drveća, a jahta ujedno pripada u pet najbolje dizajniranih jahti na svijetu

Nogometaš Duško Tošić (34) svoju će suprugu Jelenu Karleušu (41) počastiti jahtom u vrijednosti od šest milijuna kuna, čime ju je odlučio razveseliti za njezin 41. rođendan, prenose srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dugo je razmišljao što će joj kupiti. Želio je najglamurozniji poklon i odlučio se za jahtu. Zna da je Jeleni ljeto najomiljenije godišnje doba i da voli more, pa je shvatio kako je brod najbolji poklon. Osim toga, sviđa mu se ideja da oni kao obitelj na raspolaganju imaju brod s kojim mogu krstariti kad god žele - rekao je izvor blizak nogometašu.

Foto: Instagram

Jahta je dugačka 26 metara, ima četiri kabine, tri kupaonice i kućno kino. Interijer je opremljen od tamnog drveća, a jahta ujedno pripada u pet najbolje dizajniranih jahti na svijetu. Trenutno je usidrena u Španjolskoj, a bit će isporučena u Crnu Goru.

Foto: Instagram

Duško se odlučio za jahtu i zbog toga što su mu kćeri Atina (10) i Nika (9) nedavno rekle da bi češće voljele ići na krstarenje.

- Njihove kćeri odmalena su navikle da zbog tatinog posla stalno putuju diljem svijeta. S Jelenom i Duškom idu na more pa su tokom jednog razgovora rekle ocu da bi voljele imati svoj brod kojim bi svi zajedno plovili. Dušku je to bilo dovoljno i na taj način želi razveseliti suprugu i djecu - dodao je izvor.

Foto: Instagram

Naime, Tošić je Jeleni oprostio aferu s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (29). Unatoč tome što se tuže po sudovima zbog kleveta i laži, Ognjen i dalje ne može zaboraviti folk zvijezdu. Njihova afera dovela je i do propasti njegova braka sa suprugom Danijelom.

SVE U ZNAKU VERSACEA Karleuša partijala s najboljim prijateljem: 'Jao koja seljačija'

 

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (64)
  • kako je krenulo sa jahtom, moguće da dobije i flotu

    17. 8. 2019,   22:07
  • Za prevaru dobila jahtu🤔znači iduća prevara i dobiti će avion🤔

    17. 8. 2019,   14:25
  • oduvjek je bilo i bit će budala i kvrgavih drva

    17. 8. 2019,   14:09