Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužbe Dikana su plod ljubomore ili živa istina?

None Foto: D. Vučinović

Je li Radeljak zbog ljubomore na Vlatkin poslovni uspjeh izmislio priču s porukama ili je u pravu kada tvrdi da se ona u Rimu bavila prostitucijom?

Dikan Radeljak je u emisiji "Red Carpet" iznio sve svoje bračno "prljavo rublje". Pokazivao je poruke koje je Vlatka navodno slala svojim prijateljicama, a u kojima se, prema njemu, vidi kako se ona bavila prostitucijom. Sve poruke koje je u emisiji pročitao govore o nepoznatom, ali samo jednom muškarcu. Je li Vlatka doista imala ljubavnika, stanovitog Fabrizija, kako tvrdi Dikan ili je riječ o Dikanovoj ljubomori zbog Vlatkinog strelovitog poslovnog uspjeha nakon njihova razvoda? Zašto jedan suprug, u ovom slučaju Radeljak, unatoč 'medijskom linču' s kojim je suočen, na televiziji glatko priča kako mu je supruga u tri dana spavala s jednim muškarcem dvadeset puta. Dikan kaže kako je, osim kroz poruke, za njezino 'sporedno zanimanje' saznao i zato jer ju je pratio dok su živjeli u Rimu. Govori li Dikan istinu ili je cijela priča s porukama Radeljakov pokušaj da 'uništi' Vlatku Pokos jer ga je na neki način, možda javnosti nepoznat, povrijedila?

Komentari (40)
  • Dikanu se nije svidjelo što zadnjih par dana novine više pišu o Mamiću nego o njemu! Sad će još prodati priču da je i njegov sin spavao s Vlatkom! Da nebi pomislili da branim Vlatku, ona se samo radi love i udala za tu staru ragu.....

    8. 10. 2007,   11:08
  • Batmen, napisao si hrpu gluposti i sve to iz neznanja i neinformiranosti. Vlatka je puno više u životu radila od tebe, a po tvom načinu pisanja \"pero i Radeljak\" vidi se kakva si osoba. Osim toga, Peru nisi niti malo skužio.

    8. 10. 2007,   14:41
  • hajde Bruno reci puku,koji je to njezin poslovni uspjeh?????

    8. 10. 2007,   11:00