Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

None Foto: Instagram 5

Čilić često rođendane dočeka na različitim destinacijama, većinom u Kini. Prije tri godine slavio je u Shenzhenu, a godinu prije te u Pekingu. Ove godine je na redu Japan gdje će tenisač nastupiti na teniskom turniru

Najdraži partner za putovanja. Istražujemo što Tokio nudi, napisao je tenisač Marin Čilić (30) uz fotografiju na kojoj zagrljen sa suprugom Kristinom Milković (28) šeta gradom. Prije nekoliko dana se povodom svog 30. rođendana zabavljao u Japanu. 

- Hvala svima na lijepim rođendanskim željama i nadam se još jednoj dobroj godini - piše uz fotografiju gdje Marin večera sa svojim timom i suprugom. 

Čilić često rođendane dočeka na različitim destinacijama, većinom u Kini. Prije tri godine slavio je u Shenzhenu, a godinu prije te u Pekingu. Ove godine je na redu Japan gdje će tenisač nastupiti na svom prvom teniskom turniru otkako je kročio u tridesete. 

Uz to, Marin u Japanu uživa u šetnjama i lijepim trenucima s Kristinom. Marin se obukao sportski, dok je Kristina imala bijelu košulju i traperice.  

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Par se vjenčao krajem travnja ove godine, a prije toga su bili osam godina u vezi. Bračne zavjete su razmijenili u crkvi Sv. Nikole u Cavtatu. Svečana večera održala se u jednoj od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina. Ovoga ljeta su prošetali upravo Dubrovnikom, a odmarali su i na Korčuli. 

Komentari (21)
  • Marine neizmerno hvala za što daješ od sebe za Hrvatsku. Uživaj u obiteljskom životu biti će još prilika za neki rezultat...

    1. 10. 2018,   21:34
  • Sta on svoje pare zaradjuje u Hrvatskoj da bi tamo lopovima trebao placati porez mozda, Provokatoru.

    1. 10. 2018,   19:06
  • Sretan rodjendan Marin, ziv i zdrav bio!!!

    1. 10. 2018,   18:49