Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Orlando Bloom: U stanu čuva ostatke kostura pokojnog psa...

None Foto: 5

Mi Britanci smo veliki ljubitelji pasa, ali i da nisam Britanac znam da bih bio slab na životinje, posebno na pse, naprosto sam takav, izjavio je jednom prilikom glumac

Glumac Orlando Bloom (42) rekao je kako čuva ostatke, tj. kostur svog obožavanog pokojnog psa Sidija u svom domu.

Orlando Bloom carries his son Flynn while walking through Runyon Canyon Park | Autor: JXE/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL. Foto: JXE/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
- Bio je divan partner i bio sam jako uznemiren kada je otišao sa ovoga svijeta. Znam da se mnogi tome iščuđavaju, ali sve je to napravljeno s ukusom, a ja i dalje imam priliku reći mu laku noć svake večeri - izjavio je Bloom. Orlando je mješanca spasio dok je u Maroku snimao film "Kingdom of Heaven". Nije ga se moglo vidjeti na ulicama New Yorka, a da uz sebe nije imao vjernog pratioca. Godine 2015. otkrio je kako je pas patio od bolesti jetre i Sidi je uginuo godinu dana kasnije.

Foto: Instagram

U međuvremenu je posvojio štenca kojeg je nazvao Mighty, a njegove fotografije redovito objavljuje na svojim društvenim  mrežama. Za sebe kaže kako je "veliki ljubitelj životinja".

- Mi Britanci smo veliki ljubitelji pasa, ali i da nisam Britanac znam da bih bio slab na životinje, posebno na pse, naprosto sam takav - kaže zvijezda "Gospodara prstenova". Preslatke četveronošce obožava i njegova zaručnica, pjevačica Katy Perry, koja na društvene mreže redovito stavlja fotografije svog pudla imena Nugget.

Foto: Instagram

Par, koji već godinama prekida i miri se, zaručio se u veljači, a trebali bi se oženiti u tematskom parku. Katy Perry (34), navodno na užas nekih, želi zavjete izmijeniti u Pepeljuginom dvorcu u Disneyworldu na Floridi. Izrazila je želju i da joj na svadbi pjeva kolega iz "American Idola", Lionel Richie (69). 

- Ne smeta mi da pjevam za đabe, već se ionako osjećam kao dio obitelji - rekao je navodno Richie.

Perry se u jednom intervjuu prisjetila i kako ju je Bloom zaprosio.- Bilo je to na Valentinovo, a sve se odigralo u jednom helikopteru. Otišli smo na večeru i trebali ići na izložbu poslije, no umjesto toga on me odveo u helikopter. Tamo je imao pripremljenu bocu šampanjca, a kutija s prstenom mu je bila u džepu, te je na komad papira napisao sve što mi želi reći. No, onda mu je kutija zapela u džepu i dok ju je pokušavao istrgnuti laktom je "okinuo" šampanjac i razbio bocu - rekla je Perry.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Komentari (7)
  • oj pa sahrani jadnu zivotinju i odaj mu pocast kad ga se sjetis ,ovi nacini i prepariranja zivotinja su mrcvarenje i pomalo je ovo morbidno

    10. 6. 2019,   23:32
  • Kaže se krepalog psa

    10. 6. 2019,   23:35
  • To nije normalno.

    12. 6. 2019,   12:53