Obavijesti

Show

Komentari 0

Osječki festival okupit će Let 3, Hladno pivo i Krankšvester

Osječki festival okupit će Let 3, Hladno pivo i Krankšvester
5

Od kultnog Hladnog piva i Leta 3, preko gostiju iz regije poput Atheist rapa i Bad Copyja, pa sve do lokalnih uzdanica predvođenih Debelim precjednikom, Krankšvesterom i Gužvom u 16ercu

VIDEO

Ekstremni sport, urbana kultura i raznovrsni glazbeni program postali su zaštitni znak Pannonian Challengea, najpoznatijeg osječkog festivala koji ove godine slavi već dvadesetu obljetnicu. Najveće i najzabavnije izdanje tako od 5. do 9. lipnja očekuje sve posjetitelje skate parka na lijevoj obali Drave, gdje će najbolji svjetski ekstremni sportaši zahtjevnim trikovima prkositi gravitaciji, dok će se kulminacija svakog dana ipak održavati nešto južnije, u prekrasnoj Tvrđi.

Naime, već tradicionalno, popularni glazbenici svratit će u uzavrelu Vegu kako bi posjetiteljima festivala omogućili neprestanu, ekstremno dobru zabavu, pripremajući ih ujedno za nastavak adrenalinskih natjecanja sljedećeg dana.

Stoga je pokraj okruglog rođendana cjelokupnog Pannonian Challenge, bitno istaknuti kako će ovoga lipnja i glazbeni program festivala proslaviti petnaestu obljetnicu, jer je nakon davne, premijerne 2005. godine postao njegovim neizostavnim dijelom. Tijekom godina, na ovom festivalu, nakon što se prestanu okretati kotači BMX-a, rola i skatea, tako je tulumarilo preko 125 izvođača iz Osijeka, Hrvatske, ali i cijele regije, a mnogi od njih su se Pannonian Challengeu uvijek rado i učestalo vraćali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Niti ovogodišnji glazbeni program Pannonian Challengea neće biti nikakva iznimka, dapače, jubilarno izdanje donosi i do sada najsnažniju postavu raznovrsnih glazbenih izričaja, počevši od Hladnog piva i Leta 3, kultnih hrvatskih rock bendova s nepogrješivim pristupom vjernoj publici, Osječane će zagrijati i pankeri iz regije poput Atheist rapa.

Sve ljubitelje rapa i hip-hopa uveselit će dolazak odličnog Bad Copyja, baš kao i novi nastup domaćeg, iznimno popularnog dvojca iz Krankšvestera. S druge će strane SilenteMAiKA idonijeti nešto posve drugačije na Pannonian Challenge, baš kao i mladi bendovi u usponu poput Harvo Jaya i Of Apesa.

Naposljetku, 'starosjedioce' će predvoditi DJ-evi Omke i Umbo, dok osječku publiku nipošto neće biti potrebe upoznavati s radom Debelog precjednika i Gužve u 16-ercu, najpoznatijih lokalnih pankera, koji su nastupali i na samim počecima Pannonian Challengea.

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...