Obavijesti

Show

Komentari 4

Oskarovac i Bondova djevojka traže pomoć za žrtve poplava

Oskarovac i Bondova djevojka traže pomoć za žrtve poplava
2

Svjetske holivudske zvijezde na poticaj hrvatskoga glumca Gorana Navojca iskazale su solidarnost prema svim stradalima u poplavama držeći plakate podrške

VIDEO

Benicio del Toro (47), Tim Robbins (55), Goran Navojec (43) i Olga Kurylenko (34) dio su filmske ekipe drame “Perfect Day”, koja je iskazala podršku stradalima u strašnim poplavama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

- Inicijativa je došla od Eldara Rešidovića, koji igra u filmu. Žao mi je što smo u Španjolskoj, predaleko da bismo došli i pomogli kome treba - rekao je Goran Navojec. Sve traženiji glumac ponovno snima u inozemstvu. S redateljem Fernandom Leónom de Aranoaom (46) radi film “Perfect Day”.

Snimanja koja su oko Granade počela 17. ožujka uskoro će se privesti kraju. Riječ je o humorističnoj drami punoj napetosti i ratnih zbivanja. Sophie (Melanie Thierry) želi pomoći ljudima, Mambru (Benicio del Toro) samo želi ići kući, Katja (Olga Kurylenko) želi osvojiti Mambru, Damir (Feđa Stukan) želi da rat završi. Zajedno moraju vući tijelo iz bunara što postaje nemoguća misija.

- Brzo, izravno, grubo, to je ritam radnje. Film je utrka protiv vremena. Poput automobila u blatu, nema vremena za gubljenje. To je humorna drama, na trenutke i očajna - opisao je redatelj León de Aranoa. Film bi početkom sljedeće godine trebao doći u svjetska kina, a dotad nitko od glumaca ne smije otkrivati detalje.

Goranu Navojcu ovo je peta uloga u velikim svjetskim produkcijama. Njegova sarajevska agencija osigurala mu je da 2011. dobije ulogu u svjetskom blockbusteru “Nemoguća misija 4” te u norveškoj drami “Kraftidioten”, koju je početkom prošle godine snimao sa švicarskim glumcem Brunom Ganzom i zvijezdom “Pirata s Kariba”, Šveđaninom Stellanom Skarsgårdom.

Lani je u američkoj kriminalističkoj seriji za NBC zaigrao Slovaka, pripadnika motorističke bande, a u engleskoj BBC-jevoj akcijskoj seriji ruskog špijuna. Američku je seriju snimao u Pragu, a na set špijunske serije morao je potegnuti do Birminghama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu