Obavijesti

Show

Komentari 15

Blistala na vjenčanju: Osmijeh Vrsaljkove žene privlači pažnju

Blistala na vjenčanju: Osmijeh Vrsaljkove žene privlači pažnju
14

Šime je za tu prigodu nosio bijelu košulju, a Matea šljokičastu haljinu. Kosu je zavezala u visoki rep te sve upotpunila crnim naušnicama, a u središtu pozornosti na fotografiji ističe se Matejin blistavi osmijeh

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (26) ponovno se na na društvenoj mreži pohvalio slavljem i u prvi plan istaknuo atraktivnu suprugu Mateu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Nogometaš je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako su nedavno prisustvovali jednom vjenčanju, a obožavatelji domaćeg reprezentativca oduševljeni su sređenim izdanjem mladog para.

Šime je za tu prigodu nosio bijelu košulju, dok je Matea za ovu prigodu odjenula šljokičastu haljinu, a kosu zavezala u visoki rep te sve upotpunila velikim crnim naušnicama, a u središtu pozornosti na fotografiji ističe se Matejin blistavi osmijeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nogometaš je uz fotografiju napisao i emotikon srce, a pratitelji su ih počastili brojnim komplimentima.

- 'Najljepši par', 'Predivni', 'Jedna od ljepših žena nogometaša, tako prirodno lijepa bez estetskih operacija', 'Šime, žena ti je jako zgodna','Lipi i veseli, Bog vas blagoslovio", 'Divni ste' - pisali su im obožavatelji. Obitelj je prije dva tjedna slavila također. Tada su proslavili rođendan njihova sina, a fotografija trojca oduševila je obožavatelje sportaša.

Nogometaš Intera i njegova supruga postali su roditelji prošle godine pred Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Bruno, Matea i Šime pozirali su na obiteljskoj fotografiji koja je za samo sat vremena na Instagramu lajkalo više od 45 tisuća ljudi.

Vrsaljko: Na zastavu sam legao od umora, sad je i sinčić brži...
Vrsaljko: Na zastavu sam legao od umora, sad je i sinčić brži...

Nogometaš često ističe kako mu je uloga oca najvažnija u životu i to kako sve slobodno vrijeme nastoji provesti u krugu obitelji. 

Šime i Matea su zajedno još od srednjoškolskih dana, a nakon osam godina hodanja 2016. godine zakleli su se na vječnu ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae