Obavijesti

Show

Komentari 29

Osramoćeni Bezos: Zbog seksi poruka ljuti se na ljubavnicu

Osramoćeni Bezos: Zbog seksi poruka ljuti se na ljubavnicu
7

'Porječkali' su se kad je saznao da je Lauren prijateljicama tajno prosljeđivala njegove eksplicitne poruke i golišave fotografije. Navodno je vlasnik Amazona 'užasno posramljen' zbog svega što mu se događa...

VIDEO

Osnivač i vlasnik Amazona te službeno najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos (55) trenutno prolazi kroz najveći skandal u svojoj karijeri. Nakon što su u javnost 'procurili' detalji o njihovoj tajnoj vezi, nevolje u raju ne prestaju. Kako prenosi američki mediji, Bezos se sada posvađao s ljubavnicom Lauren Sanchez (49). 

Pokretanje videa...

02:00

'Porječkali' su se kad je saznao da je Lauren prijateljicama tajno prosljeđivala njegove eksplicitne poruke i golišave fotografije. Kako donosi National Enquirer, Bezos je navodno 'užasno posramljen' zbog svega što mu se događa, a brine ga da bi zbog skandala mogao imati probleme na poslovnom planu.

- Jeff je miran čovjek i rijetko ga kad netko može vidjeti ljutitog. Međutim, jako je posramljen zbog toga što su detalji o njegovim porukama i fotografijama izašli u javnost. Trudio se sakriti njihovu vezu, ali nije znao da je Lauren dijelila njihove poruke. Uzrujan je - rekao je izvor blizak paru. 

2018 Vanity Fair Oscar Party - Arrivals - Beverly Hills

Podsjećamo, Bezos je ljubavnici slao 'vruće' fotografije na kojima je potpuno gol ili bez majice, a usput je 'ubacio' i nekoliko romantičnih poruka. 

- Želim te mirisati, želim disati blizu tebe. Želim te čvrsto držati i poljubiti. Volim te. Dokazat ću ti to sa svojim tijelom, usnama i očima, ubrzo - pisalo je u jednoj od poruka koje je Jeff poslao Lauren. Ipak, nisu sve poruke bile toliko romantične, bilo je i onih eksplicitnih koje su također izašle u javnost i podigle prašinu.

Bezosova ljubavnica plesala je oko štange tijekom snimanja...
Bezosova ljubavnica plesala je oko štange tijekom snimanja...

- Jako je velik, veći nego je ikad bio i još natiče. Ujutro bih te probudio, ali možda ne bi s tobom bio tako nježan - slao joj je Bezos, pritom aludirajući na seks. 

S Lauren se tajno sastajao tri puta tjedno, a redovito ju je vodio i na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Američki novinari proveli su šest mjeseci istražujući njihovu aferu koja bi Bezosa mogla stajati titule najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu