Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Ostvarili su mi se svi snovi kad sam snimao sa Stokom’

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 3

NAVIJAČKI HIT Karlovčanin Matija poznatiji kao LayZ nije si mogao ni zamisliti da će mu JoomBoos omogućiti da snimi hit sa svojim idolom

Svi smo bar jedanput u životu zamislili da snimimo svoju pjesmu. YouTube je platforma na kojoj doslovno možeš postati što god poželiš, tako sam ja sebi rekao da ću snimiti svoju prvu pjesmu kada dođem do sto tisuća pratitelja, rekao je Matija Lazarević (20), poznatiji kao LayZ.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL NISAM NI SANJAO... Kao klinci smo iza zgrade slušali Stoku jer smo furali taj ‘đir’, kaže nam LayZ

YouTuberu se želja ubrzo ostvarila, pa je prije šest mjeseci objavio prvu pjesmu 'Nije malo' uz pomoć dobrih prijatelja. Pjesma trenutačno ima više od dva i pol milijuna pregleda. Uspjeh pjesme iznenadio je JoomBoos, pa su odlučili ostvariti Matiji još jedan san. Omogućili su mu suradnju s Marinom Ivanovićem (37), poznatijim kao Stoka.

- Kao klinci smo uvijek iza zgrade slušali Stoku jer smo svi furali taj ‘đir’, no kao mali nisam ni mogao zamisliti da ću jednog dana snimati spot baš s njim - objašnjava Matija, kojem je iskustvo snimanja spota sa Stokom bilo iznad očekivanja.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Nekoć sam slušao njegove stvari, a danas imamo zajedničku pjesmu. Snimanje spota je bilo izvanredno zbog ekipe koja je bila vrlo profesionalna i uhodana - komentira LayZ i dodaje kako ga nikad nisu snimali ovakvim kamerama te da će spot za pjesmu 'Moja Croatia' u povodu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji sigurno biti jedan od boljih spotova u Hrvatskoj. Stoka je nedavno izrazio kako, osim razvijanja vlastite karijere, želi pomoći mladim reperima da se probiju na scenu, pa je suradnju s LayZ-jem odmah prihvatio.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Krenuli smo u tu priču, a on je predobro odrepao svoj dio. Osjećajem se kao da ga poznajem čitav život i stvarno smo kliknuli, a mislim da će kamera to i prepoznati - rekao je Stoka o Karlovčaninu i dodao kako mu se prvi put dogodilo da gradom prolazi skupina klinaca i samo dvije starije djevojke vide njega, a ostalih petnaest klinaca deru se i vrište što vide LayZ-ja. Iako je Matija s videima na YouTubeu krenuo prije nešto više od tri godine, prije dvije godine pobijedio je na JoomBoos Videostaru koja mu je kaže, promijenila život nabolje.

- Ta pobjeda mi je bitan faktor u životu jer mi je omogućila da živim od snimanja videa, što je velika stvar - zaključio je Matija.

Komentari (7)
  • Ne znam jel zakonski stoji u jednom od zakona o medijima i slicno da novine moraju reklamirati ljude bez talenta i bezveznjake? Kada ste na TVu vidjeli reklamu za BMW?

    4. 5. 2018,   14:18
  • bezvezni youtuber

    4. 5. 2018,   16:20