Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osuđenu L. Lohan očekuju lezbijske bande u zatvoru

None Foto: AFP 5

Prostituka Tamara Haley, koja je osuđena zbog posjedovanja heroina, savjetovala je glumici kako može izbjeći da je se lezbijske bande dočepaju...

Lindsay Lohan (24) napušta Hollywood i dvadesetog srpnja odlazi u zatvor u Los Angelesu gdje će u malenoj ćeliji sa krevetom i prekrivačem biti zaključana 23 sata na dan. Njezini 'prvi susjedi' bit će čuvari i lezbijske bande koje jedva čekaju da im Lindsay dođe pod ruke.
- Svi će htjeti jedan njezin djelić jer će se proslaviti ako je ozlijede - izjavila je prostitutka Tamara Haley (38) koja je osuđena zbog posjedovanja heroina. Ona upozorava biseksualnu Lindsay na  lezbijske bande koje su u zatvoru te joj je savjetovala kako može izbjeći da je se 'dočepaju'. Otkrila je da navodno gay zatvorenice ne nose zatvorske majice na pravoj strani nego obrnuto kako bi drugima dali znanja da su gay. Tamara je poručila problematičnoj glumici ako ne želi da je se dočepaju neka majicu odjene na pravi način, a ne naopako.
- Žene grabe jedna drugu poput životinja kada ih zaštitari ne gledaju i  to je odvratno - kazala je Tamara. Glumica je u nedjelju navečer viđena u gradu s bivšom djevojkom Samanthom Ronson. Osuđena je na 90 dana zatvorske kazne zbog kršenja uvjetne kazne kada je 2007. godine vozila pijana, a u autu joj je pronađen kokain. Gotovo dva mjeseca kasnije ponovno je zaustavljena zbog istog prekršaja.

Komentari (11)
  • Mula!!! Sama si je kriva!

    13. 7. 2010,   15:18
  • Nju treba preko koljena i dobro nalupat...a poslije toga kucni pritvor...NIje za nju show business

    13. 7. 2010,   15:18
  • ma bit će u posebnom odjelu - i uopće neće vidjeti nikoga. ali ipak - zatvor je zatvor. možda joj napokon dođe u glavu.

    13. 7. 2010,   15:18