Obavijesti

Show

Komentari 16

Osvojio ih: Nikola Đuričko opet glumi pored Brada i Angeline

Osvojio ih: Nikola Đuričko opet glumi pored Brada i Angeline
6

Prije dvije godine Đuričko je glumio u redateljskom prvijencu Angeline Jolie (38) u filmu 'U zemlji krvi i meda', nakon čega su ostali prijatelji. Opet surađuju

VIDEO

Nikola Đuričko (39) usred napada zombija koji prijete uništenjem svijeta mora sigurno do engleskog Cardiffa dovesti avion s Bradom Pittom (49).

U apokaliptičnom hororu 'Svjetski rat Z' iz Bradove produkcijske kuće glumac, poznat kao Švabo iz serije 'Vratit će se rode', igra kopilota bjeloruskog avioprijevoznika. I sam nesiguran u ono što obećava, Đuričko govori Bradu, odnosno Gerryju Laneu, da će sigurno sletjeti u Cardiff. 

Prije dvije godine Đuričko je glumio i u redateljskom prvijencu Angeline Jolie (38) u filmu 'U zemlji krvi i meda', nakon čega su ostali prijatelji.

- Brad i Angelina su ljudi kao i svi ostali. On je divan glumac i vrlo spontan čovjek. Iskreno odgovara na svako pitanje i, prema mojem mišljenju, možda je i previše ljubazan prema drugima. I on i Angelina su vrlo opušteni, spontani i djeluju umirujuće i na samog sugovornika - rekao je Đuričko za srpski tjednik.

Đurička hrvatska publika trenutačno gleda i u seriji 'Montevideo, Bog te video'.

Jolie mu je dodijelila lik srpskog vojnika

Đuričko je osvojio publiku igrajući Švabu u seriji 'Vratit će se rode', dok u 'Montevideo, Bog te video' glumi Milana Živkovića, šefa uprave nogometnog kluba BSK. Jolie mu je u svojem filmu dala ulogu srpskog vojnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin