Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac Amy Winehouse otkrio: Amy je bila trudna prije smrti

None Foto: Pixsell 4

Mitch, otac pokojne pjevačice, smatra da nije pravedno da je u dokumentarcu 'Amy' ona prikazana kao samotnjak te tvrdi da je bila trudna sa svojim zaručnikom

Mitch Winehouse, otac Amy Winehouse, koja je preminula u srpnju 2011. godine od trovanja alkoholom, tvrdi da je njegova kći prije smrti bila uvjerena da je trudna.

Mitch je za Channel Seven izrazio nezadovoljstvo dokumentarcem Asifa Kapadia 'Amy' jer smatra da je pjevačica nepravdeno prikazana kao 'samotnjak'. Upravo suprotno, tvrdi otac, Amy je bila u sretnoj vezi sa zaručnikom, redateljem Regom Travissom.

  Bili su sretni zajedno, namjeravali su se vjenčati. Možda ne bih trebao ovo govoriti, ali ne sviđa mi se način na koji je ona prikazana u filmu. Moja kćer je u jednom trenutku bila sigurna da je trudna – rekao je Mitch, koji planira udružiti snage s Travissom i napraviti svoju verziju filma o Amyinom životu i tako ispraviti 'nepravdu'. 

Komentari (32)
  • Bila je trudna ,ali je umrla natopljena cugom i tabletama i ko zna čim.Stari,znam da ti je bila kćer,ali ovo ti ne treba,drži je u svom sjećanju kako tebi i samo tebi paše

    17. 8. 2015,   18:42
  • ne sudi da ti ne bude suđeno!

    17. 8. 2015,   18:55
  • vrhunski glas otišla kako je i živjela - šteta :(

    17. 8. 2015,   18:38