Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac ju je silovao, dugo su bili u vezi, a onda je zatrudnjela...

None Foto: Supplied By Globe Photos, Inc

U knjizi je napisala da ju je otac silovao noć prije njezinog vjenčanja te da su se kasnije oboje dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, od 1979. do 1989.

Mackenzie Phillips prije nekoliko godina šokirala je javnost kada je u showu Oprah Winfrey otkrila da je bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pjevačem grupe 'Mamas & Papas', Johnom Phillipsom. Isto tako, nedavno je priznala da joj obitelj jako zamjera što je detalje njihovog incestoidnog odnosa iznijela u javnost.

Pedesetsedmogodišnja glumica u svojoj novoj knjizi pisala je o liječenju od ovisnosti te otkrila da njezina obitelj vjeruje da je sama kriva za sve što joj se dogodilo.

- Ne zovu me na rođendanske proslave, bijesni su na mene i govore mi da nisu spremni oprostiti mi. Ne žele mi oprostiti što sam kao dijete zlostavljana, ali i činjenicu da sam o svemu progovorila u javnosti - rekla je.

- Moja obitelj još ne oprašta bol i bijes koje sam im nanijela kada sam otkrila istinu o mom ocu. Oni krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da ću biti meta takvih reakcija jer sam rekla istinu koju nitko nije želio čuti - dodala je.

CHERYL TIEGS | Autor: Supplied By Globe Photos, Inc Foto: Supplied By Globe Photos, Inc

Mackenzie je jezivu tajnu otkrila 2009. u knjizi 'High on Arrival', u kojoj je napisala da ju je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod utjecajem droge i alkohola. U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć prije njezinog vjenčanja te da su se kasnije oboje dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnjela, a nije bila sigurna čeka li dijete s ocem ili mužem. Phillips je platio abortus, a Mackenzie  je otkrila kako nakon toga nije željela da ju itko dodiruje.

John Phillips bio je tekstopisac i frontmen grupe 'Mamas & Papas', koja je bila popularna šezdesetih godina. Preminuo je 2001. godine nakon borbe s ovisnosti o drogi i alkoholu. I njegova kći dugo se borila s ovisnostima, ali je s pedeset odlučila promijeniti život i sada je angažirana kao savjetnik u jednom centru za odvikavanje.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

U krevetu s Jaggerom

MacKenzie je s 20 godina spavala s Mickom Jaggerom. On je tad bio u braku s najtraženijom manekenkom Jerry Hall. Tijekom seksa smetao im je njezin otac koji je, kaže, bio ljubomoran.

 

Komentari (45)
  • Bolesno, prebolesno. Alkohol i droge očito pomute razum.

    19. 2. 2017,   20:11
  • Nekako sve više djeluje da je ovakvo nešto puno učestalija pojava nego što se na prvu čini... Bit' će da na ovom svijetu ima više poremećenih luđaka i luđakinja nego normalnih ljudi. A ovi koji udaraju minuse na komentare u kojima se ljudi sablažnjavaju nad ovakvim bolesnicima su očigledno i sami bolesne frikčine koje se štepaju doma između sebe.

    19. 2. 2017,   22:36
  • Dobrovoljno je spavala sa ocem sa 19 godina i onda je on silovatelj. To je posmrtna hajka na čovjeka da se prikupi popularnost za sebe na izmišljenim bizarnostima.

    19. 2. 2017,   22:04