Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Otac me tjerao da se drogiram pa me onda stavio u ustanovu'

None Foto: Instagram 7

Jamieju je zadužen za imovinu kćeri otkako je imala psihički slom prije desetak godina. Ipak, unatoč tom sporazumu nema ovlasti da ju smjesti u ustanovu ili joj podvaljuje drogu bez njezinog pristanka

Pjevačica Britney Spears (37) tvrdi da ju je otac Jamie (66) tjerao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njezine volje, prenosi The Sun

Iako je Britney na sudu rekla sucu da ju je otac prije mjesec dana natjerao da ide u ustanovu za metalno zdravlje, njezina majka Lynne (64) negirala je navode. 

Foto: Instagram

Izvori za strane medije tvrde da je Britney prestala konzumirati lijekove koji su ju držali pod kontrolom i normalizirali joj ponašanje. Ona zahtjeva više slobode, ali sudac to nije odobrio. Pjevačicu će ocijeniti stručnjak prije no što se donesu bilo kakve odluke.

Jamieju je zadužen za imovinu kćeri otkako je imala psihički slom prije desetak godina. Ipak, unatoč tom sporazumu nema ovlasti da ju smjesti u ustanovu ili joj podvaljuje drogu bez njezinog pristanka. 

Foto: Instagram

Prošlog mjeseca, obožavatelji pjevačice pokrenuli su kampanju #FreeBritney kojom pokušavaju dokazati da je ona pod kontrolom svog oca bez ikakve potrebe. 

Foto: Instagram

Pjevačica na društvenim mrežama redovito obavještava fanove kako se oporavlja, a jednom prilikom objavila je i da vježba jogu. Pratitelji su tad bili uvjereni da to nije ona objavila. 

- Britney nikada nije stavljala razmak između rečenica, samo nas vi uvjeravajte kako ona to objavljuje - bio je jedan od komentara, a drugi su se oko toga složili.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (11)
  • Moj susjed sizofrenicar je isto zrtva. Nije htio piti lijekove pa su ga roditelji prisilili tj drogirali, a nakon sto je napravio scenu su mu zvali policiju i pravac psihijatrija. I to sve protiv njegove volje. Treba i za njega jedan #free movement

    14. 5. 2019,   12:49
  • A da prvo nabavite kvalitetnog prevoditelja? Ovako izgleda kao da ju je tjerao da uzima heroin. Ne, izjavila je da ju je silio da uzima lijekove koji joj nisu potrebni. Isto tako, razlog zasto nije sama objavljivala stvari je jer ima prijeklopni mobitel, smartphone joj je zabranjen upravo od strane njenog oca.

    14. 5. 2019,   12:56
  • nece nikad vratiti staru slavu

    14. 5. 2019,   18:08