Obavijesti

Show

Komentari 120

Hajdukovci Grdoviću otkazali nastup jer se grlio sa Šukerom

Hajdukovci Grdoviću otkazali nastup jer se grlio sa Šukerom
8

Zadarski pjevač neće pjevati na 'Biloj noći' jer je organizatorima iz Kölna zasmetalo što se u Moskvi na Svjetskom prvenstvu grlio s predsjednikom HNS-a i Damirom Vrbanovićem

VIDEO

Volim sve klubove, a najviše Hajduk i našu reprezentaciju. Očito ima ljudi kojima nije drago da je Hrvatska bila druga na SP-u, rekao je Mladen Grdović (60). Zadranin je 13. listopada trebao pjevati na 'Biloj noći' u Kölnu. Nastup je međutim otkazan jer su, stoji u njihovom dopisu menadžeru Ljubi Šeperiću, članovi Upravnog Odbora udruge nezadovoljni Mladenovim pjevanjem i grljenjem s Damirom Vrbanovićem i Davorom Šukerom za vrijeme Svjetskog prvenstva u Moskvi. 

- Razlog zbog kojega je otkazana 'Bila Noć' sigurno nije podržavanje reprezentacije od strane Mladena Grdovića kao što je navedeno u objavi. To je laž, poslali smo mail o otkazivanju nastupa - poručuju iz Društva prijatelja Hajduka Köln. 

Međutim u mailu su napisali upravo rečenicu o njihovom nezadovoljstvu grljenja Grdovića s čelnicima HNS-a. Dodali su i da im se ne sviđa ni podrška koju je Mladen dao Zdravku Mamiću. 

Pokretanje videa...

08:21

- To je nebuloza. Kakve veze Mladen ima s Mamićem? Mamić nije ni bio u Rusiji - začudio se Ljubo Šeperić, Grdovićev menadžer. 
Zadraninu su otkazali nastup još u srpnju no njegovu sliku do danas nisu uklonili s najave na njihovoj web stranici. Reklamiraju ga dva i pol mjeseca nakon otkazivanja. I Šeperića i pjevača smeta što su Mladenove slike i dalje prisutne. Smatraju da na račun Grdovićeve popularnosti žele prodati što više ulaznica, a potom publici reći da je Mladen zeznuo i nije došao na nastup. Iz Društva prijatelja Hajduka Köln kažu da se ulaznice nisu tiskale a niti neće jer se Bila noć 13. listopada neće održati.

Mladen je ljut jer, unatoč upozorenjima njegova menadžera da maknu najavu, i dalje reklamiraju Grdovića na 'Biloj noći' u Kölnu. 

'Dalmatinac sam': Grdović se sluša u talijanskoj svlačionici
'Dalmatinac sam': Grdović se sluša u talijanskoj svlačionici

- Pjevao sam Hajduku i njegovim klubovima bez šoldi, bez ičega. Meni je to čast. U siječnju pjevam na Biloj noći u Beču, sljedeće godine idem Hrvatima u Kanadu. Nikog ne smeta što sam se grlio po Moskvi. Vjerujem da u Kölnu ima netko tko radi protiv Hajduka. Ovo me je jako rastužilo - rekao je Mladen. 

Društvo prijatelja Hajduka Köln ogorčeno je na njihov istup jer kažu da su udruga koja ima potpisan ugovor s NK Hajduk i imaju više od 400 članova.Zato su ih začudile Mladenove riječi da ni Hajduk ni Torcida nemaju ništa s ekipom iz Kölna.

Pjevač voli sport od malih nogu. Osvajao je medalje u veslanju. Pobornik je fair playja, emotivac je i ovakve igrice ga bole. Strastveni je navijač Hajduka i smeta ga kad se ružne stvari vežu uz ime najdražeg mu kluba. Koliko voli Hajduk svjedoči i činjenica da je 2010. napravio prvu tetovažu u životu. Na desnoj si je ruci tetovirao Hajdukov grb i ispisao riječi ‘sto godina Hajduka’. Tako se zove i pjesma koju je posvetio omiljenom klubu.

Grdović: Kolege me pitaju kako sam ostao u braku s Brankicom
Grdović: Kolege me pitaju kako sam ostao u braku s Brankicom

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin