Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otkrila previše, a onda kamere 'počastila' srednjim prstom...

None Foto: Profimedia 4

Manekenki Heidi Lushtaku ispala je bradavica, no tu nije bio kraj. Nakon toga je fotografe 'počastila' srednjim prstom. Dvostruki šok odvio se na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala...

Heidi Lushtaku bila je jedna od uzvanica 72. filmskog festivala u Cannesu. Manekenka je na crveni tepih stigla vrlo samouvjereno, a onda je sve krenulo nizbrdo. Pojavila se u šljokičastoj haljini s dubokim izrezom koji se pokazao predubokim. U jednom trenutku ispala joj je bradavica, no to je bio tek prvi šok u nizu.

Foto: Profimedia

Nakon što su fotografi uhvatili nezgodni trenutak, manekenka se okrenula prema njima te podignula srednji prst. Mnogi su takav njezin potez proglasili vrlo nedamskim, tim više što se dogodio na 72. filmskom festivalu koji je jedan od najprestižnijih u svijetu te je poznat po tome što ima vrlo stroga pravila ponašanja i odijevanja.

Foto: Profimedia

Iako se na nekim snimkama i fotografijama vidi kako je srebrna dugačka haljina s prorezom imala ljepljive trake koje su trebale zadržati dekolte na mjestu, ljepilo je očito popustilo.

Foto: Instagram

Inače, manekenka je u Francusku stigla zbog promocije filma 'The Dead Don't Die', što je ujedno njezin prvi korak prema filmskom svijetu. U filmu uloge imaju i holivudska glumica Tilda Swinton (58) te pjevačica Selena Gomez (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (66)
  • Ma te su primitivne. Namjerno se tako odijevaju jer jedino tako mogu doći j objektiv. O srednjem prstu je rekla cijelom svijetu sve o sebi.

    18. 5. 2019,   15:14
  • da je to napravila u bleiburgu završila bi u zatvoru

    18. 5. 2019,   15:24
  • Izgleda kao da je cijelu noc orgijala, drogsala se i ujutro se samo obukla i dosla. Teski mess

    18. 5. 2019,   16:05