Obavijesti

Show

Komentari 7

Otkrivena imena predizvođača za koncert Rite Ore u Zadru

Otkrivena imena predizvođača za koncert Rite Ore u Zadru
1

Ulaznice se mogu nabaviti na www.ticketshop.hr te na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske, a može ih se kupiti i na blagajni ŠC Višnjik.

VIDEO

Jedne od najpopularnijih mladih hrvatskih pjevačica, Franka Batelić i Domenica, izaći će na pozornicu prije Rite Ore te svojim hitovima zagrijati fanove u Zadru za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda! Talentirane Franka i Domenica 30. kolovoza u Višnjiku bit će predizvođačice na jednom od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine za koji se karte mogu nabaviti ovdje. Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

Dvije pjevačice upitali smo za komentar i nijedna od njih nije mogla sakriti svoje oduševljenje jer će nastupiti kao predizvođačice zvijezdi poput Rite Ore. Franka je upravo izdala novi ljetni singl Ljubav, ništa više koji se trenutno nalazi u samom vrhu hrvatske glazbene top ljestvice kojim najavljuje rad na svom novom, drugom, albumu, a prošle je godine s pjesmom Crazy predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

- Presretna sam što ćemo moji dečki i ja ponovno dijeliti pozornicu s Rita Orom! Prošle godine u Poreču je bilo predivno i sigurna sam da će i u Zadru biti jednako tako - magično, čak i bolje! Vidimo se na Višnjiku! Spremite plesne cipele i puno dobre energije jer 30. kolovoza čeka nas ludo dobra noć u Zadru!, kazala je Franka.

Domenica je nedavno izdala novi singl, ljetni hit Ne vidim, ne čujem koji se može čuti na radijskim postajama diljem Hrvatske, a prošle je godine u duetu s Damirom Kedžom s pjesmom Mi protiv nas pobijedila na Splitskom festivalu gdje je ove godine nastupila s pjesmom Nema te svit. Nije mogla sakriti sreću jer joj se pružila ovakva prilika.

- Pratim Ritu Oru od samog početka njene karijere i zato sam presretna što sam dobila priliku nastupati prije nje. Da ne pjevam kao predizvođač, svakako bih bila u publici i guštala u njenom koncertu. Iskreno, još uvijek nisam svjesna da će se to ostvariti i preuzbuđena sam!, rekla je Domenica.

Ulaznice se trenutno prodaju po povoljnijim early bird cijenama čiji je broj ograničen. Cijene kreću od 220 kuna za regularnu ulaznicu te 270 kuna za FAN PIT, dok je cijena VIP ulaznica fiksna i iznosi 450 kuna. Moguće ih je nabaviti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice je moguće kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20h. U Zadru se, osim u ŠC Višnjik, ulaznice mogu kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa - TISAKmedia Supernova, TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2 i COMBO Music shop, Vladka Mačeka 3.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'