Obavijesti

Show

Komentari 19

Otvoreni lijes: Celine i fanovi oprostili se od Renea Angelila

Otvoreni lijes: Celine i fanovi oprostili se od Renea Angelila
8

Uoči sprovoda koji će biti danas, Celine Dion i svi ostali koji su imali želju odati počast pokojnom Reneu Angelilu u četvrtak su ga mogli vidjeti u otvorenom lijesu

VIDEO

Pjevačica se u četvrtak pridružila obožavateljima i drugim ožalošćenima u bazilici Notre-Dame u Starom Montrealu kako bi odali počast Reneu Angelilu, koji je sredinom mjeseca preminuo od raka grla u 74. godini.

Reneovo tijelo bilo je u otvorenom lijesu, a Celine Dion (47) se u jednom trenutku 'slomila' i zaplakala pred svima, vidi se u videu koji je objavio Global News.

 Dion je bila u crnom, a preko lica je imala i crni veo. Uz nju su na ispraćaj došli i njezina majka Therese, Reneov brat Andre, Celinein najstariji sin Rene-Charles (14) te Reneova djeca iz prijašnjih brakova Patrick, Jean-Pierre i Anne-Maria.

Iako je trebala ostati samo 30 minuta, Dion je ostala puno duže i često je s ožalošćenima ostajala i po nekoliko minuta u razgovoru.

- Jako sam zahvalna svima koji su u mislima uz moju obitelj u ovim teškim trenucima. Podrška koju smo dobili bila je pravi blagoslov - rekla je Celine za časopis People.

Nekoliko dana nakon supruga, pjevačica je ostala i bez brata Daniela Diona, koji je također izgubio borbu s rakom.

Reneov sprovod biti će danas u bazilici Notre-Dame u Starom Montrealu, istoj crkvi u kojoj su se Celine i Rene vjenčali 1994. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin