Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Outlook festival najavio je prvi val izvođača za 2014. godinu

None Foto: PR fotografije

Prvi najavljeni headliner Outlook festivala 2014. je Busta Rhymes, koji će izvesti "best of Flipmode", set inspiriran zlatnim dobom hip hop glazbe i radom s Flipmode

Headlineri Outlooka 2014. uključuju izvođače kao što su Busta Rhymes, Barrington Levy, Horace Andy, DJ Premier, Buraka Som Sistema, Goldie, David Rodigan, DJ Marky, Andy C, Chronixx, Digital Mystikz, MJ Cole, DJ EZ, Floating Points, Special Request i mnoge druge, uz 200 ostalih izvođača koji će biti uskoro najavljeni.

Sedmo izdanje Outlook festivala održava se od srijede 03.09. do nedjelje 07.09. 2014. na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Outlook festival se vraća na tvrđavu Punta Christo nakon prošlogodišnjeg veoma uspješnog izdanja, za koje ponosno možemo reći da je bilo najbolje i najveće do sada, slaveći fuziju dub, reggae, hip-hop, drum ‘n’ bass, garage, house i srodne glazbe i soundsystem kulture na prekrasnoj hrvatskoj obali i lokaciji tvrđave i poloutoka Punta Christo u Štinjanu.

Spajajući glazbene legende s novom generacijom glazbenika i nadolazećih talenata, na tvrđavi Punta Christo iz 19. stoljeća u pet dana i noći odlične glazbe Outlook 2014. će okupiti najbolje svjetske izvođače, DJ-e i producente. Svjetski poznati festival i dobitnik nekoliko nagrada za najbolje festivale, postavio je agendu sa prvoklasnom paletom izvođača na spektakularnim povijesnim lokacijama kao što je tvrđava Punta Christo i pulski amfiteatar Arena u kojem će se i ove godine specijalnim koncertom spektakularno otvoriti Outlook festival.

Spajajući zabavu na suncu i ispod zvijezda, na preko deset dnevnih i noćnih živopisnih pozornica, možete birati između Tamnice - Dungeon, Jarka - The Moat), Plaže (Beach), Luke (The Harbour)...i popularnih zabavama na brodovima moći ćete pogledati slijedeće prve najavljene izvođače.

Prvi najavljeni headliner Outlook festivala 2014. je Busta Rhymes, koji će izvesti "best of Flipmode", set inspiriran zlatnim dobom hip hop glazbe i njegovim radom s Flipmode, A Tribe Called Quest, te najbolje pjesme s ranijih albuma kao što su The Coming, When Disaster Strikes i Extinction Level Event, kao i selekciju pjesama s novog nadolazećeg albuma  Extinction Level Event 2 ukjučujući nedavni hit uz Q-Tip, Thank You.

Povoljnije early bird ulaznice za posjetioce iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije po cijeni od 660 kuna možete nabaviti na: www.pozitivanritam.hr/festivali/outlook-festival

Outlook je poznat diljem svijeta po odličnim launch zabavama i  promotivnim događanjima koja slijede u razdoblju prije festivala, a u Hrvatskoj i regiji ih očekujte od ranog proljeća.

<div> <iframe width="504" height="321" src="//www.youtube.com/embed/krbw10OXVN8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> </div>
Komentiraj, znaš da želiš!