Obavijesti

Show

Komentari 9

Ova djeca zarađuju iznose od kojih će vam se vrtjeti u glavi

Ova djeca zarađuju iznose od kojih će vam se vrtjeti u glavi
14

Od Millie Bobby Brown iz serije Stranger Things do pop princeze Selene Gomez ili blizanaca Sprouse, ova djeca su sebi već osigurala dovoljno novaca za cijeli život...

VIDEO

Dok većina nas u tinejdžerskoj dobi tek nalazi prve ljetne poslove ili razmišlja samo o školi, djeca Hollywooda od malih nogu snimaju filmove, serije, albume... Ova djeca su do sada zaradila iznose od kojih će vam se zavrtjeti u glavi.

1. Abigail Breslin

Kad je desetogodišnja Abigail dobila glavnu ulogu u filmu 'Little Miss Sunshine' nije ni sanjala da će joj ta uloga donijeti Oskara. Od tada je glumila u brojnim filmovima, a vrijednost njene imovine se procjenjuje na 12 milijuna dolara (oko 75 milijuna kuna).

PA/Pixsell

2. Dylan i Cole Sprouse

Braća Dylan i Cole su započeli karijeru ulogom Rossovog sina u seriji 'Prijatelji'. Blizanci su nakon toga glumili u filmu 'Big Daddy' s glumcem Adamom Sandlerom (51) što im je donijelo popularnost. Njihovo bogatstvo se procjenjuje na 16 milijuna dolara (100 milijuna kuna).

Screenshot

3. Millie Bobby Brown

Millie (14) svjetsku je slavu 'pobrala' ulogom Eleven u hit seriji 'Stranger Things'. Časopis Time ju je ove godine proglasio jednom od sto najutjecajnijih ljudi na svijetu. Postala je zaštitno lice kampanje Calvina Kleina, a na Instagramu je prati gotovo 17 milijuna ljudi. Dosad je zaradila četiri milijuna dolara (25 milijuna kuna).

BBC America BAFTA TV Tea Party 2016 - Los Angeles

4. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe (28) ulogom u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru postao je jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu. Na snimanju prvog filma imao je samo 12 godina. Njegova karijera tu nije stala, snimio je niz uspješnih, i manje uspješnih, filmova i serija. Zaradio je 102 milijuna dolara (643 milijuna kuna).

PiXSELL

5. Miranda Crosgrove

Miranda Taylor Cosgrove (25) američka je glumica i pjevačica. Najpoznatija je po ulogama Megan Parker u 'Drake i Josh', i Carly u seriji 'iCarly'. Do sada je zaradila osam milijuna dolara (50 milijuna kuna).

Reuters/Pixsell

6. Selena Gomez

Pjevačica danas vrijedi 50 milijuna dolara (oko 315 milijuna kuna). Selena Gomez (25) karijeru je započela kao glumica na televizijskoj mreži Nickelodeon. Ipak, poznatija je po svojoj glazbi i profilima na društvenim mrežama te propaloj vezi s pjevačem Justinom Bieberom (24). 

Selena Gomez on a Radio Tour Promotion for her new Single

7. Chandler Riggs

Chandler Carlton Riggs (18) američki je glumac najpoznatiji po ulozi Carla Grimesa u televizijskoj seriji 'Živi mrtvaci'. Vrijednost njegove imovine se procjenjuje na dva milijuna dolara (12 milijuna kuna).

"Cars 3" World Premiere

8. Jaden Smith

Jaden je krenuo stopama svog popularnog oca, repera i glumca Willa Smitha (49). Sa svojih 19 godina već ima iza sebe nekoliko uspješnih filmova, albuma i liniju odjeće. Do sada je zaradio osam milijuna dolara (50 milijuna kuna).

Nickelodeon

VIDI OVO: Selena Gomez potvrdila kako ju je Bieber prevario.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge