Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ova ku**a priča o meni': Nicki Minaj se obrušila na M. Cyrus

None Foto: Screenshot youtube 6

Nicki Minaj primila je MTV-jevu nagradu za najbolji hip hop spot godine, a tijekom govora obrušila se na voditeljicu večeri, Miley, i 'počastila' ju je sočnom psovkom

Nicki Minaj (32) osvojila je MTV-jevu nagradu za najbolji hip hop spot godine, u kategoriji u kojoj su se 'borili' samo muškarci - Big Sean, Fetty Wap, Kendrick Lamar i Wiz Kalifa,

Kada je svoj govor zahvale dovela kraju, Nicki je 'predstavila' voditeljicu večeri, Miley Cyrus (22).

POGLEDAJTE VIDEO: Okršaj Miley i Nicki

- A sada natrag na ovu ku**u koja ima puno toga za reći o meni u medijima - kazala je Nicki. Miley je, naizgled, bila šokirana njenim riječima, no ubrzo se obranila.

- Svi smo u ovom poslu, svi dajemo intervjue, svi znamo kako mediji manipuliraju - rekla je Miley.

Kamera je na trenutak uhvatila nasmiješeno lice Nicki Minaj pa su mnogi zaključili da je ova 'svađa' bila samo jedan od isceniranih nastupa.

Nicki se obrušila na Miley zbog intervjua kojeg je dala za New York Times.

- To sve što ona piše na Twitteru zvuči baš kao ona. A ako znate Nicki Minaj, onda znate da to nije baš pristojno - kazala je Miley te optužila repericu da se 'svađama' na Twitteru predstavlja na krivi način pa onda mediji ne pišu o onome o čemu Nicki želi da pišu, a to je rasizam u glazbenoj industriji.

Komentari (5)
  • cisto mi je zao miley. veliki talent s jako malo godina voden krivim putem slave. jednom sam iz ciste znatizelje pogledala intervju s njom i zakljucila da uopce nije niti glupa, niti balava kakva ispada.

    31. 8. 2015,   13:53
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    31. 8. 2015,   20:51
  • Ako vecina vas nije primjetila da pjevacicu miley cyrus boli brige za tuda misljenja, doslovno. Ovo nije ni prvi a ni zadnji okrsaj celebritija.. Uostalom znamo sami kako mediji manipuliraju informacijama i niko ne zna tocno sta je miley rekla osim ako nije cuo to iz njenih usta, Nemam nista protiv obe , ali samo cekam neku budalu koja ce izvalit biser sa svojim komentarom.

    2. 9. 2015,   21:26