Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

KSI-ja su učili hrvatski: 'Bok, zmiđa mi se ovaj vaš Za-greb! '

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 7

Zmiđa se mi Za-greb, pokušala je megazvijezda ponoviti rečenicu 'Sviđa mi se Zagreb' no tu je već imao više poteškoća. Međutim, ne sumnjamo da će KSI, pored toliko obožavatelja, naučiti barem još koju rečenicu hrvatskog

Dennis Domjan, jedan od najjačih youtubera u Hrvatskoj, nagovorio KSI-a da kaže 'kokić' umjesto bok.

SPEKTAKL U ARENI KSI je sletio u Zagreb: Sviđa mi se grad, sve je tako čisto tu

Najači svjetski youtuber KSI jutros je sletio u Zagreb, a na aerodromu su ga dočekali JoomBoos-ovci Saamo Petra, Gloria Berger i Dennis Domian.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je sletio na Franju Tuđmana, KSI se našao u Dennisovoj maloj školi hrvatskog jezika.

GENERALNA PROBA Zadnje pripreme za spektakl: U Arenu stigle YouTube zvijezde

Kako bi ga pripremio za susrete s gomilom hrvatskih obožavatelja, Domjan je najjačeg svjetskog YouTubera naučiti par ustaljenih fraza. Međutim, KSI nije ni slutio da ga je JoomBoosovac nasamario.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Domian se inače na YouTubeu pojavljivao i kao Elizabeta, popularna YouTuberica koja ima nekoliko pjesama od kojih je valjda najpoznatija 'Bokić Kokić'. Ime svoga hita Dennis je počeo koristiti i kao pozdrav, a megapopularnom KSI-ju tako nije otkrio da će hrvatske obožavatelje pozdravljati neuobičajenim pozdravom 'kokić'. Ipak, KSI je kasnije naučio reći i 'bok'.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Zmiđa se mi Za-greb - pokušala je megazvijezda ponoviti rečenicu 'Sviđa mi se Zagreb' no tu je već imao malo više poteškoća.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Međutim, ne sumnjamo da će KSI u nedjelju, pored toliko obožavatelja u Areni Zagreb, naučiti barem još koju rečenicu hrvatskog.

TOTALNI JOOMBOOS Regionalni youtuberi stigli u Zagreb: Umorni, ali i uzbuđeni!

Ulaznice za Totalni JoomBoos od ponoći koštaju 149 kuna, a u Areni će se, osim traženih JoomBoos suvenira, moći kupiti i fina hrana, a žeđ utažiti osvježavajućim sokovima.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Tema: JoomBoos

Komentari (21)
  • ma dajte molim vas. prvo i osnovno, mogli ste barem neki video koji je dobro sinkroniziran sa audiom stavit. Drugo, video od 22 minute, pa tko će to gledat? Treće, KSI dolazi, pita ga žena: Jeste li nervozni prije performansa? U što on njoj kaže: Mislio sam da dolazim samo na Q&A, nisam znao da imam performans. Joj e, ovo m se ide smao da vidim kakav fail će biti

    20. 10. 2018,   22:04
  • Idem kakati...

    20. 10. 2018,   22:03
  • Vucibatine

    20. 10. 2018,   22:05