Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovako se pravdao pijani vozač: 'Za sve je kriv Šabanov auto...'

None Foto: westfalen-blatt.de 9

Policiji je navodno rekao da je vozač Seata, glazbenik Mirsad Kerić, bio taj koji je 'izgubio kontrolu nad vozilom' te da on jednostavno samo nije uspio izbjeći prepreku koja mu se našla na putu...

Vozač koji je izazvao sudar u kojem je život izgubio pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić tvrdi da nije odgovoran za ono što se dogodilo. Kako prenose njemački mediji, 34-godišnji vozač čiji se identitet još uvijek ne zna, za vrijeme tragične nesreće bio je pijan, a također je vozio i bez vozačke dozvole. 

Ipak, vozač Mazde i dalje ne priznaje da je odgovoran zbog nesreće u kojoj je život izgubio Šaulić.

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTube POGINUO U NESREĆI Uz njih smo i plakali i slavili: Ovo su Šabanovi najveći hitovi

I ne samo to, policiji je navodno rekao da je vozač Seata, odnosno glazbenik Mirsad Kerić taj koji je 'izgubio kontrolu nad vozilom' te da on jednostavno samo nije uspio izbjeći prepreku koja mu se našla na putu. 

Foto: westfalen-blatt.de

Vozilo njemačkog vozača udarilo je u stražnju stranu Šabanovog automobila, a od siline udarca automobil se u potpunosti izobličio. Prizori na mjestu nesreće izgledali su nestvarno i zastrašujuće, kao i stanje u kojem su vatrogasci pronašli automobil legende narodne glazbe.

Foto: westfalen-blatt.de

Šauliću, koji se nalazio na suvozačevom mjestu, nije bilo pomoći, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu preminuo je od zadobivenih ozljeda. I nije jedini koji je stradao u nesreći, prije nekoliko sati srpski mediji napisali su da je u stravičnoj nesreći život izgubio i Šabanov vozač Mirsad. 

STRADAO U PROMETNOJ U NJEMAČKOJ Odlazak kralja narodne glazbe: Šaban Šaulić poginuo u nesreći

Iako su se liječnici satima borili za njegov život, Keriću nažalost nije bilo pomoći. Otkad je izašla vijest o njegovoj smrti, od Mirsada se na društvenim mrežama opraštaju njegovi prijatelji i obožavatelji.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Komentari (86)
  • Trebali bi svi kao kina, bugarska, el salvador. Ne smijes voziti pijan, ako vozis pijan znaci prihvacas rizik da se moze desiti j*** sranje. Ako nekoga ubijes na cesti jer si pijan vozio dobijes smrtnu kaznu i laku noc. Nece vratiti mrtve ali ovaj nece ubiti vise nikoga nikada.

    18. 2. 2019,   09:43
  • Da,poznato je kad nekoga udarite od ostraga da niste krivi,još ako ste bili pijani i nemate vozačku,tu onda nema sumnje.

    18. 2. 2019,   09:40
  • Njemu pijanom se svašta moglo pričiniti.... a gdje mu je vozačka? Sigurno oduzeta zbog prijašnjih prekršaja.

    18. 2. 2019,   09:20