Obavijesti

Show

Komentari 35

'Ovdašnje cure gledaju previše sapunica. Zato i dramatiziraju'

'Ovdašnje cure gledaju previše sapunica. Zato i dramatiziraju'
10

Volio bih da Hrvatice manje drame od ovdašnjih cura. Mislim da je problem što gledaju previše meksičkih, kolumbijskih sapunica. Takve su cure iz Južne Amerike, našalio se Daniel Granja

VIDEO

Nakon finala i ljubavnih avantura u deset sezona, RTL-ov show 'Ljubav je na selu' prešao je granice. Ljubav će se u 11. sezoni 'rađati' na čak četiri kontinenta, gdje žive farmeri hrvatskih korijena, koji dolaze iz Sjeverne Amerike, EuropeAustralije i južne Amerike. Jedan od njih je Daniel Granja (35) koji dolazi s Ekvadora. 

Daniel živi u Manglaraltu, pet minuta udaljenim od Montanite i Olona, velikih turističkih središta. Montanita je poznata kao mjesto za zabavu, ali istovremeno je i raj za surfere. 

- Moja farma nalazi se u srcu džungle, ali je samo nekoliko minuta udaljena od mora. Na svojoj farmi pronalazim mir, a zatim se idem zabavljati u Montanitu - ispričao je Daniel za RTL. Za život zarađuje radeći djelomično na svojoj farmi, pazi na usjeve i životinje. Na imanju od 10 jutara posvećeno plantažama, usjevima i konjima nalaze se tri glavne kuće u vlasništvu njegove obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volim biti s obitelji. Ekvadorske su obitelji jako povezane. Ne odlazimo do kuće dok se ne vjenčamo. To majke od nas očekuju - rekao je Daniel te objasnio od kud potječe njegova veza s Hrvatskom. Otac Luis Aviles Uscocovich rođen je na Ekvadoru, ali njegov djed došao je iz Dubrovnika, točnije Mokošice. 

Daniel ima dvoje mlađe braće, a svi članovi obitelji, uključujući i majku Pilar imaju hrvatsku putovnicu i državljanstvo. 

- Bio sam u djedovini pet puta i svaki mi se put svidjelo. Posljednji put smo bili 2015. godine - ispričao je Danielov otac, Luis. Za razliku od njega i majke Pilar, Daniel nikad nije posjetio Hrvatsku, no kako kaže, tom se putovanju jako veseli. 

- Nikad nisam bio u Hrvatskoj. Volio bih je posjetiti. Mislim da je sad pravo vrijeme da upoznam djevojke - rekao je Daniel koji se želi oženiti Hrvaticom. Tu odluku pogotovo podržava Luis koji kaže kako su Hrvatice najljepše žene na svijetu. 

- Namjera mi je skrasiti se s Hrvaticom, ali moram prvo vidjeti je li vrijedno zbog toga ostaviti sve što imam - priča Ekvadorac koji se u slobodno vrijeme voli baviti sportom - surfati, igrati hokej, jiu jitsu i ići u teretanu

- Volim lijepe djevojke, no bude li problematična, bit će mi samo prijateljica. Volio bih da Hrvatice manje drame od ovdašnjih cura. Mislim da je problem što gledaju previše meksičkih, kolumbijskih sapunica. Takve su cure iz Južne Amerike - našalio se 25-godišnjak te otkrio što traži kod djevojke. 

- Cura s kojom bi mogao imati dugogodišnju vezu mora biti posvećena obitelji, ali želim da se voli zabavljati i izlaziti. Na odgovoran način. Mora imati povjerenja u mene, a ja moram znati da me ne laže i ne mulja - zaključuje Daniel. 

Daniel živi u džungli, a Domino živi bez vode i ima 9-ero djece
Daniel živi u džungli, a Domino živi bez vode i ima 9-ero djece

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'