Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ove najljepše princeze svijeta mogle bi nositi i titule misica

None Foto: DPA/Pixsell 12

IMAJU SVE Osim što sjajno izgledaju, one su pametne, bogate i sretne. Ne bave se kuhanjem i peglanjem, no svoje titule uvijek rado koriste za humanitarni rad

Iako se same nikad ne bi okušale kao natjecateljice u izboru za miss, mnogi tvrde kako bi svaka od sedam odabranih pobijedila.

Jordansku kraljicu već je 2011. časopis Harpers and Queen proglasio najljepšom na svijetu. Rania Al Abdullah (43) rođena je Kuvajćanka s diplomom američkog sveučilišta u Kairu. Kratko je radila u Appleu, dok u siječnju 1993. na večeri nije upoznala princa Abdullaha bin Al-Husseina. Dva mjeseca kasnije objavili su zaruke, a već u lipnju su se vjenčali. Imaju četvero djece, a Rania je najpoznatija po humanitarnom radu. Švedska princeza Madeleine (31) također je jedna od ljepotica. Ona je treće i najmlađe dijete kralja Carla XVI. Gustafa i kraljice Silvije te je četvrta u redu za krunu. Diplomirala je povijest umjetnosti i pokroviteljica je humanitarne organizacije koja skrbi za bolesnu djecu. U lipnju se udala za financijera Christophera O’Neilla, s kojim čeka prvo dijete.

Nije poznato kako i kad je kralj Butana Jigme Khesar Namgyel Wangchuck upoznao Jetsun Pemu (23). Toliko ga je očarala da se odrekao prava na poligamiju. Vjenčali su se kad je ona imala samo 21 godinu. Mary (41), princeza od Danske, živi pravu bajku o princezama. Rođena Australka ‘zapela’ je princu Frederiku za oko u lokalnom pubu u Sydneyu. Tri godine su bili u vezi na daljinu, a vjenčali su se 2004. i imaju četvero djece.

Prije no što je upoznala španjolskog princa Felipea, s kojim ima dvoje djece, Letizia (41), princeza od Asturiasa, radila je kao voditeljica vijesti. Iza sebe ima propali jednogodišnji brak. Zaruke su objavili 2003., nakon čega se Letizia uselila u krilo dvorca Zarzuela. Nedavno joj je rođak izdao knjigu ‘Zbogom, princezo’ u kojoj tvrdi da je tajno pobacila dijete prije no što je upoznala princa te da je s njim pokušala uništiti dokaze. Tu je i Charlotte Casiraghi (27), unuka glumice i princeze od Monaka, Grace Kelly, od koje je naslijedila ljepotu. Ne nosi kraljevsku titulu, ali je peta u redu za krunu. Trenutačno sa zaručnikom, glumcem Gadom Elmalehom, očekuje bebu. 

Ipak, najpoznatija među njima je vojvotkinja od Cambridgea, supruga britanskog princa Williama (31). Osim ljepote svi hvale Kate Middleton, njen modni stil i besprijekornu liniju poslije porođaja.

Komentari (31)
  • Slažem se da su lijepe ...pametne....ali kad pogledam oči ....a kažu da su oči ogledalo duše ...pitam se da li su uistinu sretne.......

    1. 12. 2013,   18:55
  • Nije princeza Rania nego kraljica!

    1. 12. 2013,   19:08
  • Lijepe su sve a Rania je prekrasna

    1. 12. 2013,   21:02