Obavijesti

Show

Komentari 31

Ove najljepše princeze svijeta mogle bi nositi i titule misica

Ove najljepše princeze svijeta mogle bi nositi i titule misica
12

IMAJU SVE Osim što sjajno izgledaju, one su pametne, bogate i sretne. Ne bave se kuhanjem i peglanjem, no svoje titule uvijek rado koriste za humanitarni rad

VIDEO

Iako se same nikad ne bi okušale kao natjecateljice u izboru za miss, mnogi tvrde kako bi svaka od sedam odabranih pobijedila.

Jordansku kraljicu već je 2011. časopis Harpers and Queen proglasio najljepšom na svijetu. Rania Al Abdullah (43) rođena je Kuvajćanka s diplomom američkog sveučilišta u Kairu. Kratko je radila u Appleu, dok u siječnju 1993. na večeri nije upoznala princa Abdullaha bin Al-Husseina. Dva mjeseca kasnije objavili su zaruke, a već u lipnju su se vjenčali. Imaju četvero djece, a Rania je najpoznatija po humanitarnom radu. Švedska princeza Madeleine (31) također je jedna od ljepotica. Ona je treće i najmlađe dijete kralja Carla XVI. Gustafa i kraljice Silvije te je četvrta u redu za krunu. Diplomirala je povijest umjetnosti i pokroviteljica je humanitarne organizacije koja skrbi za bolesnu djecu. U lipnju se udala za financijera Christophera O’Neilla, s kojim čeka prvo dijete.

Nije poznato kako i kad je kralj Butana Jigme Khesar Namgyel Wangchuck upoznao Jetsun Pemu (23). Toliko ga je očarala da se odrekao prava na poligamiju. Vjenčali su se kad je ona imala samo 21 godinu. Mary (41), princeza od Danske, živi pravu bajku o princezama. Rođena Australka ‘zapela’ je princu Frederiku za oko u lokalnom pubu u Sydneyu. Tri godine su bili u vezi na daljinu, a vjenčali su se 2004. i imaju četvero djece.

Prije no što je upoznala španjolskog princa Felipea, s kojim ima dvoje djece, Letizia (41), princeza od Asturiasa, radila je kao voditeljica vijesti. Iza sebe ima propali jednogodišnji brak. Zaruke su objavili 2003., nakon čega se Letizia uselila u krilo dvorca Zarzuela. Nedavno joj je rođak izdao knjigu ‘Zbogom, princezo’ u kojoj tvrdi da je tajno pobacila dijete prije no što je upoznala princa te da je s njim pokušala uništiti dokaze. Tu je i Charlotte Casiraghi (27), unuka glumice i princeze od Monaka, Grace Kelly, od koje je naslijedila ljepotu. Ne nosi kraljevsku titulu, ali je peta u redu za krunu. Trenutačno sa zaručnikom, glumcem Gadom Elmalehom, očekuje bebu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, najpoznatija među njima je vojvotkinja od Cambridgea, supruga britanskog princa Williama (31). Osim ljepote svi hvale Kate Middleton, njen modni stil i besprijekornu liniju poslije porođaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'