Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo je brat Seke Sablić, uhićen zbog prostitucije maloljetnica

None Foto: Instagram/Pixsell 6

Prema posljednjim saznanjima srpskih medija, brat poznate glumice prije šest godina otišao je na Kubu gdje je podvodio djevojke, a bavio se i prodajom cigareta te izdavanjem smještaja...

Kako je doznao srpski Kurir, brat Jelisavete Seke Sablić (76), jedne od najpopularnijih glumica regije, Siniša Sablić uhićen je na Kubi zbog organizacije prostitucije, podvođenje maloljetnica i širenja njihovih pornografskih videa. Iako ga je policija uhitila već sredinom prosinca, sve je u javnost izašlo tek ovaj tjedan. 

Foto: Instagram

Prema posljednjim saznanjima srpskih medija, brat poznate glumice ranije je živio u Kanadi, a imao je i njihovu putovnicu. Prije šest godina otišao je na Kubu gdje je navodno podvodio djevojke, a bavio se i prodajom cigareta te izdavanjem smještaja. 

ORGANIZIRAO PROSTITUCIJU Uhapsili ga na Kubi: Brat Seke Sablić podvodio je maloljetnice

Kubanska policija lani ga je navodno upozorila da zna što radi i da će, ako bude nastavio s nedozvoljenim radnjama, uskoro biti i uhićen. Ubrzo nakon toga Sablić je protjeran sa Kube i zabranjeno mu je ponovno dolaziti. S obzirom na to da se odredbe nije pridržavao, uhićen je čim se vratio na područje Kube. 

Glumica se ne srami priznati da je i sama često kršila zakon.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Nikad se nisam ustručavala isprobavati droge. Bila sam s kolegom u Meksiku i dogovorili smo se da uzmemo nešto. Nismo htjeli marihuanu, ni hašiš, već sam probala neku baš 'oštru' drogu. Imala sam žestoke halucinacije - priznala je Seka prije dvije godine. Srpski mediji tvrde da na pitanja novinara o uhićenju brata nije željela odgovarati.

Duško Marušić/Pixsell | Autor: Duško Marušić/Pixsell Foto: Duško Marušić/Pixsell

Komentari (9)
  • Šta ona ima sa tim ako joj je on brat,e sad ako je kriv a ona mu daje podršku to je već nešto drugo!

    25. 1. 2019,   14:38
  • Kakva je to "demoracija", još ćemo odgovarati i mi sestre ako nam je brat lud.

    25. 1. 2019,   14:29
  • kao prvo srpska posla ali što nju petljate s idiotom.dali mu je ona pomagala?što dotična ima s tim zlodjelom?

    25. 1. 2019,   14:27