Obavijesti

Show

Komentari 69

'Ovo je dno dna': Hana ronila suze, a bijelu ružu dobila je Iva

'Ovo je dno dna': Hana ronila suze, a bijelu ružu dobila je Iva
9

Kako taj Goran mora ljubiti da svi ovdje promijene svoju osobnost? Moram i ja to doživjeti, odjednom ću letjeti, zaključila je Klara, natjecateljica showa 'Gospodin savršeni'

VIDEO

U novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' Gabrijela poziva Gorana na stranu i potužuje mu se oko situacije u kući.

- Ne mogu više tolerirati jednu osobu, pucam, ne mogu više šutjeti, a ne mogu se maknuti od nje. Svi imamo problem s tom osobom, a to je Hana - rekla je Gabrijela te priznala da joj se on baš i ne sviđa.

Goran doznao intimne detalje o curama pa je uveo 'bijelu ružu'
Goran doznao intimne detalje o curama pa je uveo 'bijelu ružu'

- Treba mi više od 15 minuta spoja ili razgovora od sat vremena s nekim, nešto više da bi mi se netko svidio - objasnila je Porečanka, a Goran joj je zahvalio na iskrenosti, no nije mu se svidjelo što se prijavila u show ako se ne želi boriti za muškarca, a bori se protiv neke djevojke u kući. Poslije je iskreno priznala djevojkama što je rekla Goranu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da je otišla toliko daleko da to kaže Goranu, a zna da mi se sviđa, to je dno dna - rekla je uplakana Hana.

Pokretanje videa...

01:09

Za vrijeme razgovora preostalih djevojaka, Aleksandra i Goran opuštali su se u jacuzziju. Ipak, Gorana je mučilo sve ono što je čuo o događajima u kući pa je zamolio Aleksandru da mu to komentira, a ona mu je rekla kako se Gabrijela i Hana otpočetka podbadaju te da Daisy ima nešto protiv Hane.

U isto to vrijeme trajala je žestoka rasprava između Hane i Gabrijele.

- Samo o sebi pričaš - ponovila joj je Gabrijela nekoliko puta, a s njom se donekle slažu i ostale djevojke. Uključila se i Daisy, koja je plačući ispričala što je rekla Goranu te napala djevojke. Hana to više nije mogla slušati i tužna je otišla u sobu, razmišljajući o odlasku iz showa.

Uskoro su Aleksandra i Goran zaboravili na sve u vili i prepustili se nježnostima u toploj kupki, a lijepa Beograđanka prva je počela s poljupcima. Kad se vratila, otkrila je Klari i Ivi da su se ljubili.

Hana je satima izvlačila sretne kuglice: 'Valjda se neću srušiti'
Hana je satima izvlačila sretne kuglice: 'Valjda se neću srušiti'

- Ako Goran želi provjeriti kako se neka cura ljubi, to je njegovo legitimno pravu - komentirala je Iva da bi se potom djevojke počele pripremati za četvrtu ceremoniju ruža.

Ovaj put uz crvene postoji i bijela ruža, a djevojka koja je dobije moći će organizirati spoj za Gorana. Čini se kako je Ivu mučilo to što je Goran promijenio ponašanje prema njoj pa ga je pozvala na stranu. 

- Htjela sam te poljubiti, ali ne pred kamerama - ponavljala je Iva na što je Goran iskomentirao kako mu je taj trenutak bio važniji od okoline, ali nije joj to zamjerio.

Poslije je Aleksandra preuzela stvar u svoje ruke i pozvala Gorana sa strane i odmah ga poljubila.

- To mi se jako svidjelo - rekao je Goran i nastavili su se ljubiti.  

Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa
Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa

- Kako taj Goran mora ljubiti da svi ovdje promijene svoju osobnost? Moram i ja to doživjeti, odjednom ću letjeti - zaključila je Klara, a djevojke su nastavile raspravljati o tome hoće li priču s Gabrijelom Hana okrenuti u svoju korist. Kad se Goran vratio među djevojke, pozvao je Nandi da malo popričaju, a djevojke su, naravno, i to morale prokomentirati.

- Nandi previše filozofira, uopće ne razumijem što priča, kao da čita nešto iz Biblije kad priča. Goran traži bolju polovicu, a ne nekog tko će mu citirati knjigu - rekla je Klara i nasmijala djevojke.

Uslijedila je ceremonija ruža, a samo su Klara i Iva bile sigurne jer su već držale svoju. Antonija je dodatno pojasnila da bijelu ružu Goran može, ali i ne mora dati nekome. Kad je Gabrijela ostala sama na stepenicama, Goran joj je rekao da ne može dobiti bijelu ružu, a potom je zamolio Ivu da mu vrati ružu i stane pokraj nje. Djevojke su bile vidno iznenađene, a kad je Gabrijela dobila ružu, Iva je „gutala knedle“ i nakon nekoliko minuta neizvjesnosti - dobila je bijelu ružu!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'