Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo salo mi donosi novac. Da sam mršava, ne bih imala posla

None Foto: Instagram 11

Sonny je sada u agenciji 'Milk Model Management', a dok nije došla do određene kilaže, morala je nositi umetke kako bi izgledala veće. Za istu agenciju radila je i plus size Tess Holliday

Plus size manekenke sve su brojnije u svijetu mode. Jedna od njih je Sonny Turner koja je na početku karijere nosila veličinu 40, što je bilo previše za manekenku, a premalo za plus size. Birala je između te dvije opcije te se odlučila udebljati. 

- Višak kilograma dobila sam kad sam u tinejdžerskim godinama otišla od kuće na školovanje u London. Nisam znala kuhati i svaki dan bih jela u McDonald'su. Tako sam došla do karijere plus suze modela - kaže Turner.

Foto: Instagram/orijent

Sonny je sada u agenciji 'Milk Model Management', a dok nije došla do određene kilaže, morala je nositi umetke kako bi izgledala veće.

- Na svakom castingu i na svakoj probi imala sam umetke koje sam morala nositi kako bi mi stražnjica, bedra i bokovi izgledala veće. O tome su svi otvoreno pričali, a ponekad su tražili da nosim dupli umetak - rekla je Sonny koja je s vremenom došla do broja 44.

Foto: Instagram/orijent

Za istu agenciju radila je i jedna od najpoznatijih plus size manekenki Tess Holliday, a Sonny je trenutačno jedna od najvećih zvijezda.

Foto: Instagram/orijent

Bivša manekenka Anne Shillinglaw kaže da je potražnja za plus size modelima ogromna. Najtraženije su one s figurom pješčanog sata, a plus size modelom se smatra svaka djevojka koja ne nosi veličinu 0, odnosno 34. 

Foto: Instagram/orijent

Sonny na društvenim mrežama ima 25 tisuća pratitelja, a često dobiva i negativne komentare koji ju uopće ne diraju.

- Ovo salo mi donosi novac. Da sam mršavija, kao na početku karijere, definitivno ne bih imala toliko posla kao danas - rekla je Sonny. 

Foto: Instagram/orijent

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Ribe se fokusiraju na karijeru, a Jarac treba naći ravnotežu u životu.

Komentari (38)
  • Mozda je ljepse vidit curu mrsaviju obucenu ali za krevet bi uvik odabra malo jacu curu ko ovu da imas za sta uhvatit... Ne kaze se za nista bolje da ljulja nego da zulja!

    30. 11. 2018,   22:41
  • To je taman size!!!

    30. 11. 2018,   21:46
  • Seko moja nisi ti debela

    30. 11. 2018,   23:17