Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovoljetni hit slavnih ljepotica: 'Fotkanje' s leđa u bikinijima

None Foto: Instagram 8

Nakon groznih, ali popularnih, 'duck facea' i 'selfija' bez šminke novi hit prihvatile su brojne zvijezde, jer dok poziraju ne moraju se previše brinuti kako im izgleda lice

Slavne dame na svojim profilima na društvenim mrežama ovo ljeto objavljuju fotografije za koje su pozirale okrenute leđima, u badiću ili toplesu. 

Nakon groznih, ali popularnih, 'duck facea' i 'selfija' bez šminke ovo je novi hit koji su brojne zvijezde odmah prihvatile, a obožavatelji su im uglavnom zahvalni zbog toga. Najbolje od svega je što se djevojke mogu 'fotkati' u toplesu i zadržati dostojanstvo i ne moraju se prije toga šminkati i previše namještati. Gledatelji su pak pošteđeni od, često iritantnih, grimasa.

Miley Cyrus (21) sa svojim je obožavateljima, očekivano, podijelila 'fotku' na kojoj je u toplesu. Njen primjer slijedila je i Rita Ora (23) koja je golih grudi pozdravila Los Angeles. Millie Mackintosh (25) pohvalila se 'fotkom' na kojoj u toplesu skače u more. Kendall Jenner (18), Gisele Bundchen (34), Beyonce (32), Rihanna (26) i Lea Michelle (27) bile su ipak čednije pa su, iako su pozirale s leđa, na sebi ostavile gornje dijelove kupaćih kostima. 

Komentari (25)
  • bar im sise ne iskaču na sve strane! hahaha

    8. 8. 2014,   13:47
  • kad budu selfi iznutra?

    8. 8. 2014,   10:33
  • Sa nestrpljenjem ocekujem prvi "pusselfie"!

    8. 8. 2014,   11:19