Obavijesti

Show

Komentari 183

Oženio se posinak Lepe Brene: Na svadbu je pozvan i Bandić?

Oženio se posinak Lepe Brene: Na svadbu je pozvan i Bandić?
14

Za luksuznu svadbu mladenci su 'iskeširali' tri milijuna kuna. Među 900 uzvanika iz cijelog svijeta je navodno i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić...

VIDEO

Posinak pjevačice Lepe Brene, Filip Živojinović (33) i njegova odabranica Aleksandra Prijović (22) izgovorili su danas 'sudbonosno da' u crkvi Svetog Vasilija Otroškog u Beogradu.

Na crkvenom vjenčanju okupilo se stotinjak uzvanika, a mladenka je sve oduševila raskošnom vjenčanicom u boji slonovače. Navodno je pripremila još dvije vjenčanice u koje će se presvući tijekom večeri.

Tijekom svadbe je počela padati kiša, ali to mladencima nije omelo slavlje. I majka mladoženje Brena je bila iznimno dobro raspoložena i rekla je da jedva čeka zapjevati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pjevala sam na tuđim svadbama, zapjevat ću i na ovoj - rekla je Brena, piše Kurir. Brena je na svadbu došla odjevena u pripijenu ljubičastu haljinu i zanimljiv šešir.

Na svadbu dolazi i Bandić?

Među gostima iz cijelog svijeta bi, kako neslužbeno doznaje Blic, trebao biti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Bandić će se u Beogradu sastati s gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem te beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejem. 

Troškovi svadbe su ogromni

Prema pisanju Kurira, mladoženjin otac Slobodan Boba Živojinović (54) je bio zadužen za cijelu organizaciju svadbe. On je bio posebno emotivan i jedva je susprezao suze.

Troškovi svadbenog veselja su bili veliki, a najskuplji je bio najam 120 soba za goste u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela, Crowne plaza. Mladence čuvaju privatni zaštitari, a 900 gostiju čuva čak 60 tjelohranitelja. Unajmili su i catering službu, a hranu će posluživati 160 konobara. Sveukupni troškovi se procjenjuju na 400 tisuća eura (nešto manje od tri milijuna kuna).

Kako bi vjenčanje bilo što svečanije, nedavno su stigli ukrasni kristali iz Kine. Boba je kupio i vola od 500 kilograma jer se ta životinja smatra simbolom dugog i sretnog braka. Uzvanici će uživati u poznatim specijalitetima, a među njima će biti riblji meni iz Hrvatske, morski plodovi iz Crne Gore te ćevapi iz Bosne. 

Potpisali predbračni ugovor

Boba je najstarijeg sina Filipa dobio s bivšom zaručnicom Zoricom Nakić, a s Lepom Brenom, čije je pravo ime Fahreta Živojinović, ima sinove Stefana (26) te Viktora (20). Kako piše Kurir, Filip i Aleksandra su prošlog tjedna potpisali predbračni ugovor. 

- To je brak iz ljubavi i nijedno od njih ne zanima materijalno stanje partnera. Njihov dvoje su razgovarali i dogovorili se da bi bilo najbolje potpisati predbračni ugovor. Oboje su lako sklopili sporazum - rekao je prijatelj para. Aleksandra i Filip su prošle godine otvorili restoran na Dedinju sa svojim prijateljima i navodno uložili u njega 200.000 eura (oko milijun i 476 tisuća kuna). 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'